Mihaela Calin a nascut. Cum arata bebelusul prezentatoarei TV

Publicat: 07 Jul. 2019, 16:06 Vedete

Prezentatoarea tv a devenit mamica in urma cu cateva ore. Aceasta a ajuns la spital in dimineata zilei de duminica, 7 iulie 2019.

Mihaela Calin a nascut azi, duminica, 7 iulie 2019. Aceasta a ajuns de dimineata la spital unde si-a intampinat pe lume primul ei copil. Este vorba de un baietel perfect sanatos. Nou-nascutul a cantarit 3309 grame la nastere si a primit nota 10 din partea medicilor.

Mihaela este in extaz dupa ce a nascut primul copil al ei si al sotului sau. Prezentatoarea de stiri de la Antene a marturisit ca fiul ei va primi numele de Petru. Prenumele a fost ales de nasa ei de cununie, Andreea Berecleanu, care s-a inspirat de la fiul ei cu Andrei Zaharescu.

Mihaela Calin a nascut

Conform observator.tv, prezentatoarea tv Mihaela Calin, care s-a casatorit in octombrie 2018, a avut noroc. A nascut usor si fara probleme, cu toate ca a avut emotii uriase.

„Buna dimineata! 
El este fiul meu, Petru! ♥️
Toata iubirea din lume este acum in familia noastra! 🙏🏻♥️„, a scris vedeta Antena 1 pe Facebook.

Mihaela Calin s-a pregatit intens pentru momentul in care va deveni mama. Aceasta a marturisit ca i-a cerut sfaturi Mirelei Boureanu Vaida, care are deja 3 copii.

Mihaela Calin, emotii inainte de nastere

„Trebuie să mărturisesc că am foarte mult ajutor, chiar şi acum înainte să vină copilul. De exemplu, cumnata mea, mi-a făcut o listă de cumpărături şi a fost foarte simplu că am plecat într-o după amiază cu soţul meu şi am cumpărat tot ce ne trebuia. Ea având o fetiţă mică de un an deja ştia. Ela Crăciun m-a ajutat foarte mult cu sfaturi, dar şi cu indicaţii concrete.  

Cu mobila asta e foarte mare bătaie de cap, sunt foarte mulţi furnizori, piaţa produselor pentru copii este sufocantă. Sunt lucruri la toate preţurile, în toate culorile, în toate variantele. Nici nu ştii ce să alegi şi te gândeşti până la urmă care e diferenţa între ele. Am încercat să luăm lucruri practice, să nu încărcăm camera copilului cu mobilă foarte multă. Totuşi este un bebeluş şi să luăm lucruri despre care oamenii ne-au zis că sunt potrivite. De exemplu, toată mobila noastră are o căptuşeală anti-bacteriană, acolo nus e dezvoltă mucegai, nu intră insecte, nimic. Mi s-a părut und etaliu important despre care nu aveam habar înainte să mă apuc de procesul ăsta cu căutat mobila şi făcut camera copilului. 

Nu ne-am hotărât încă şi nici nu vreau să spun pentru că noi ne-am gândit la un nume, dar nu suntem convinşi că vrem să îi punem un singur nume, pentru că numele nostrud e familie este scurt. Noi suntem familia Sava, atunci poate că o să îi punem 2 nume şi o să anunţ  la momentul potrivit pentru că nu suntem hotărâţi, maia vem negocieri în familie.  

Sigur că da, dar naşii noştri sunt genul de oameni care doar se uită la noi şi se bucură de fericirea noastră.  Simt că îmi doresc tot mai tare să îl văd, să văd cum arată, să văd cu cine seamănă, să îi văd faţa. Am făcut ecografii destule şi în 4d se vede destul de bine, dar deja sunt pe ultima sută de metri când sunt efectiv curioasă să îmi văd bebeluşul. E un sentiment extraordinar, am temeri pentru că toată lumea îmi spune să mă aştept să nu fie uşor”, a marturisit vedeta pentru observator.tv.

Publicat: 07 Jul. 2019, 16:06 Vedete
Pe aceeași temă