Ce dependenta are Iulia Albu! Fashion editorul face ASTA, in fiecare dimineata

Publicat: 07 Jul. 2019, 14:33 News 3

Este excentrica si te surprinde cu orice. A avut animale de companie neobisnuite pentru cei de la oras si make-up-uri indraznete, mereu.

Ce dependenta are Iulia Albu? Horoscopul! Cu toate ca nu pare genul de femeie care sa se ghideze dupa astre, o face. Si zilnic, nu oricum! Fashion editorul a marturisit intr-un interviu recent ca in fiecare dimineata urmareste horoscopul. Si nu oricare, ci pe cel al lui Neti Sandu, de la PRO TV.

In plus, cu ocazia interviului, Iulia Albu a impartasit cateva lucruri pe care fanii ei nu le stiau. Este o femeie care nu consuma vicii, nu iese in club si nu fura barbatii altor femei. A marturisit ca are valori traditionale la care nu va renunta, niciodata.

Ce dependenta are Iulia Albu

„Nu fumez, nu beau, nu pierd nopțile în cluburi și nu am atentat niciodată la bărbații altor femei. Da, aș putea pune că sunt adepta valorilor tradiționale.

Țin cont de părerea lui Neti Sandu. Sunt fascinată de rubrica ei de astrologie. În rest, nu țin cont de părerea nimănui, dar, da, sunt câteva persoane care îmi inspiră încredere și pe care le urmăresc”, a marturisit Iulia Albu pentru libertatea.ro.

Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis, cu privire la tinuta de azi a acesteia: „A abuzat de un privilegiu care NU ii apartine”

Iulia Albu nu se vede actrita

„Nu m-aș vedea niciodată actriță de teatru. Respect enorm munca titanică a actorilor teatrului românesc, o lume cu care am fost familiarizată de mică, mulțumită mătușii și unchiului meu, Ileana (fosta Sacerdoțeanu) și Ion Focșa. În ce privește filmul, este o cu totul altă discuție, pe care o prefer să o avem la momentul potrivit”, a mai adaugat vedeta.

Iulia Albu nu se dezbraca la plaja! De ce nu vrea fashion editorul sa isi expuna trupul

Ce designeri prefera Iulia Albu

„Am designeri pe care îi respect, dar și piese de care mă îndrăgostesc, uneori, doar pentru 5 minute. Nu putem absolutiza, aceasta fiind strict prerogativa habotnicilor în orice domeniu. Nu sunt genul care când se întâlnește cu regretatul Azzedine Alaia, firește, în timpul vieții lui, pe stradă, simte nevoie să-și facă selfie-uri cu respectivul. Asta nu înseamnă că nu îl admir și respect”, a conchis vedeta.

Iulia Albu, operata de urgenta! Medici i-au descoperit un chist ovarian

Publicat: 07 Jul. 2019, 14:33 News 3
Pe aceeași temă