Iulia Albu nu se dezbraca la plaja! De ce nu vrea fashion editorul sa isi expuna trupul

Publicat: 26 Jun. 2019, 14:08 Vedete

Este un personaj controversat in showbizul romanesc si imaginile cu ea in costum de baie sunt rare. Cu toate ca merge la plaja, nu se bronzeaza.

Iulia Albu nu se dezbraca la plaja niciodata. Aceasta a marturisit pentru perfecte.ro ca nu se bronzeaza niciodata, cand merge in vacanta. Vedeta in varsta de 37 de ani sustine ca ii place foarte mult pielea ei alba.

In plus, ca sa fie sigura ca nici macar o urma de soare nu i se ‘lipeste’ de piele, Iulia Albu foloseste protectie solara cu SPF 50. Aceasta se da cu crema pe piele apoi se imbraca bine, din cap pana in picioare, sa isi acopere orice centimetru de piele.

Iulia Albu nu se dezbraca la plaja

”Nu am ales încă destinația de vacanță pentru că primează proiectele profesionale și încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanță foarte lungă și foarte departe.

Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis!

Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu o critica IAR pe Andreea Marin. Ce a avut de zis de data aceasta

Cate kg are Iulia Albu

”Acum am 60 de kilograme, dar un ideal pentru mine este 55 de kilograme, nu că ar conta foarte mult estetic pentru că nu se observă, eu fiind foarte înaltă, dar este vorba despre cum îmi simt eu corpul”, a spus ea.

Iulia Albu, operata de urgenta! Medici i-au descoperit ceva la ecografie

Publicat: 26 Jun. 2019, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă