Descoperire socanta in padure! Ce misca intr-o punga de plastic, legata bine. Politistii au inceput sa planga, imediat VIDEO

Publicat: 26 Jun. 2019, 12:31 VIDEO

Un caz a socat Georgia. Politistii din Forsyth au dat spre publicare un clip video socant, realizat cu o camera atasata de uniforma angajatilor.

Descoperire socanta in padure! Ce misca intr-o punga de plastic, legata bine? O fetita nou-nascuta care a fost abandonata de parinti, in padure. Autoritatile din Georgia o cauta pe proaspata mamica ce si-a lasat fiica sa moara, intr-o padure plina de animale salbatice.

Intamplarea a avut loc la inceputul lunii, dar politia a facut publice imaginile abia acum. Acestia au nevoie de ajutor sa o identifice pe femeia care a comis o asemenea fapta. Aceasta va raspunde in fata legii pentru ca si-a abandonat fiica in padure. In plus, ar putea fi acuzata si de tentativa de omucidere.

Descoperire socanta in padure!

Fetita nou-nascuta a fost abandonata in padure, intr-o punga de plastic. Din fericire, a fost gasita la timp, pana sa ramana fara oxigen si sa moara, informeaza Dailymail.co.uk. Fetita a fost auzita in timp ce plangea de catre un om care se plimba prin padure. Acesta a sunat de urgenta la politie si le-a spus ce s-a intamplat.

Ce s-a observat pe Marte. Nimeni nu-si poate explica asta. Chiar e o descoperire ciudata!

Nou-nascut, abandonat in padure

Politistii au ajuns imediat la Daves Creek Road unde au gasit punga ce misca. Au desfacut-o si au vazut in ea fetita nou-nascuta, care inca avea cordonul ombilical atasat de ea. Fetita nici macar nu a fost curatata de mama ei, inainte de a fi pusa in punga. Era murdara de sange si placenta.

Schelet vechi de 900 de ani, gasit intr-o statuie! Descoperirea e una macabra

In prezent, fetita se afla pe maini bune si in afara oricarui pericol. A ajuns de urgenta la spital unde a primit ingrijiri imediate. Politia ii cauta mama pentru a o pedepsi pentru faptele sale. Micuta va fi pusa intr-un centru de plasament si data spre adoptie.

Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!

Publicat: 26 Jun. 2019, 12:31 VIDEO
Pe aceeași temă