Ce s-a observat pe Marte. Nimeni nu-si poate explica asta. Chiar e o descoperire ciudata!

Publicat: 19 iun. 2019, 14:45 Autor: madalina m. Viral

Oamenii de stiinta nu-si pot explica o aparitie foarte ciudata de pe Planeta Marte. Descoperirea a fost facuta cu cateva zile in urma.

NASA a postat o imagine cu ce s-a observat pe Marte, de curand. Este vorba despre un simbol regasit si pe Terrra. Si nu oriunde, sustin savantii, dar si fanii agentiei spatiale americane.

Simbolul ciudat a fost gasit pe o roca de pe planeta Rosie. Mai exact, este vorba despre un logo, folosit intr-un celebru serial din SUA. Cei care apreciaza serialul „Star Trek” au avut un real soc, atunci cand au vazut logo-ul pe o piatra de pe Marte. De ce colonistii de pe Marte vor suferi mutatii genetice

E incredibil ce s-a observat pe Marte!

Ce s-a observat pe Marte

Mai mult, in „Star Trek”, un serial despre calatoriile in spatiu si lupta cu extraterestri, este mentionata respectiva planeta, de cateva ori. Multi nu cred in ipoteza celor de la NASA, ca totul ar fi doar o concidenta stranie, ci cred ca este mai mult, la mijloc.

Celebrul film Star Trek a facut furori in intreaga lume, timp de ani la rand, devenind un real fenomen. Poza inedita a fost surprinsa de catre NASA prin intermediul unui satelit de recunoastere.

Acesta are ca misiune analizarea suprafetei planetei Marte inca din anul 2006, sustin oamenii de stiinta. Imaginea a fost publicata in urma cu cateva zile, pe Twitter. Reprezentantii de la Universitatea Arizona, din SUA, acolo unde este bazata echipa „NASA HiRISE”, a avut o explicatie pe masura.

Din primele informatii ale specialistilor a reiesit ca logo-ul Star Trek s-a format intamplator. Formele au fost observate in sud-estul regiunii Hellas Planitia, de pe Marte.

„In urma cu mult timp, erau dune mari care se miscau in aceasta zona, dar la un moment dat a fost o eruptie. Eruptia de lava s-a scurs pe suprafata neteda si pe langa dune. Lava s-a solidificat, dar dunele s-au pastrat ca niste insule. Insa, ele erau in continuare tot doar niste dune, iar vantul a continuat sa bata. Gramezile de nisip care formau dunele s-au tot miscat, lasand urme in suprafata pe care s-a solidificat lava”, a fost explicatia reprezentantilor de la Universitatea Arizona.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 19 iun. 2019, 14:45 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă