Cat va costa biletul spre planeta Marte! Elon Musk a prezentat oferta astronomica pentru calatoria in spatiu! Returul pe Terra e gratis :))

Publicat: 15 Feb. 2019, 16:15 Life

Elon Musk a anuntat cat vor costa biletele pentru o calatorie pana pe planeta Marte. Oferta nu este, insa, una pentru pamantenii obisnuiti.

Controversata calatorie in spatiu e vazuta de multi ca o oportunitate de a ramane pe planeta rosiatica. Pana acolo, insa, cei care viseaza sa traiasca intr-o colonie martiana mai au de parcurs cale lunga. Asta deoarece doar biletul spre planeta Marte costa o avere.

Miliardarul Elon Musk a anuntat cat va costa un singur bilet de calatorie, dar si ca preturile vor varia, in viitor. Acesta a fost de parere ca multi oameni isi vor vinde case, masini sau proprietati pentru o asemenea sansa de a calatori in spatiu.

Biletul spre planeta Marte ar putea sa coste chiar si suma de 100.000 de dolari. Parintele proiectului „Space X” a mai marturisit recent ca spera ca oamenii sa calatoreasca prin intermediul navetei lui spatiale. De asemenea, Elon Musk a avut un mesaj si pentru carcotasi. Daca nu se vor simti bine pe Planeta Rosie, pot oricand sa o paraseasca.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Feb. 2019, 16:15 Life
Pe aceeași temă