Imagini fabuloase de la petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran! Ce ținute au avut invitații miliardarului de Halloween

Publicat: 30 oct. 2022, 08:56 Autor: Camelia Vedete

Imagin fabuloase de la petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran! Nu vezi nici la Oscaruri atâtea vedete internaționale pe metru pătrat câte vor călca weekend-ul acesta pe pământ românesc. Toți pentru marea petrecere de Halloween.

Cei mai mari miliardari ai lumii, dar și staruri de cinema, precum Angelina Jolie, vor lua cu asalt Castelul Bran pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului. CANCAN.RO vă dezvăluie în exclusivitate detalii care îți fac mintea să stea în loc. Țineți-vă bine, pentru că urmează bomba. Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, ar fi închiriat casa lui Dracula pentru a sărbători în toată regula noaptea spiritelor. Asta alături de cei mai puternici și influenți miliardari din Forbes.

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, au aterizat la București doi dintre cei mai înstăriți oameni ai planetei. Magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, este unul dintre amicii buni ai lui Elon Musk, de peste două decenii. Acesta a ajuns în urmă cu puțin timp pe plaiuri românești alături de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen.

Bogații planetei petrec de Halloween la Castelul Bran

Chiar dacă sărbătoarea este tipic americană, magnații de pe Wall Street au vrut să trăiască experiența înfricoșătoare a Transilvaniei lui Dracula. S-au urcat în jet-uri private și au plecat la drum. Momentan au ajuns doar doi, cu averi cumulate de peste 5 miliarde de dolari. Desigur, destul de departe de averea prietenului Elon Musk, cu un capital de peste 221 de miliarde de dolari.

„Cel mai bogat să plătească!”, or fi spus în cor amicii fondatorului Tesla și SpaceX. Așa că iată-l pe magnatul numărul 1 cum a plătit pentru distracția apropiaților din castelul aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg.

Imagin fabuloase de la petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran!

Nu s-a uitat nici pe sine Elon Musk, care a invitat-o la petrecere și pe Angelina Jolie, față de care prezintă o afinitate mai veche. Presa internațională titrând că cei doi ar fi avut o idilă în anul 2017. Rămâne de văzut dacă Angelina va da „join” invitației lui Elon.

Dacă vi se pare că ne pierdem în povești, CANCAN.RO plusează cu informații exclusive, de mega interes. Organizatorii din România primesc doar niște nume de cod ale bogaților pe care urmează să îi găzduiască. Invitații lui Musk aterizează la București din două în două ore cu avioane private, urmând să plece de la Băneasa cu elicoptere către destinația „Dracula Resort Bran”. O parte din baroni vor sta la Radisson Blu Aurum Brașov, în timp ce alții au optat pentru hoteluri boutique mai mici.

Musk a dat interzis românilor la cea mai mare adunare a lumii

În lista celor așteptați să aterizeze în continuare pe tărâm românesc se mai află Sergey Brin, fondatorul Google ( avere estimată la 77,2 miliarde $). Larry Page, co-fondator Google, al 17-lea cel mai bogat om din lume (avere estimată la 80,4 miliarde $). Luke Nosek, primul investitor în Space-X-ul lui Elon Musk. Un alt nume sonor, vehiculat printre cele 40 de persoane așteptate la Bran, este Steve Jurvetson, fondator Hotmail. Și actrița Julia Sandstrom.

Afaceriștii ar urma să aibă o masă de pomină la stâna turistică din proximitatea Castelului Bran, însă au cerut să le fie respectată o dorință clară. Invitații lui Musk nu își doresc sub nicio formă vreun cetățean de origine română în proximitatea evenimentului organizat de gigantul Tesla.

Rămâne de văzut cum va arăta petrecerea din Transilvania, CANCAN.RO vă ține la curent cu update-uri privitoare la cel mai mare eveniment al ultimelor trei decenii din România!

A angajat un regizor pentru show!

Interesant este că Elon Musk a angajat și un regizor venit special de la Hollywood care a pregătit party-ul din castel. Va exista un scenariu ca de film, cu figuranți costumați la cel mai înalt nivel. Totul ca experiența de Halloween să fie cât mai autentică pentru cei mai mari miliardari ai Planetei.

Elon Musk, petrecere de zile mari în Poiana Brașov

Elon Musk a organizat o cină fastuoasă cu miliardarii lumii chiar în România, la Stâna Turistică Sergiana. Invitații de renume mondial au vrut să vadă datinile românești din „Țara lui Dracula”. Iar rezultatul depășește orice așteptare! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la spectacolul incendiar.

Elon Musk a transformat comuna Bran din județul Brașov după cerințele sale extravagante. După ce a închiriat toate locațiile exclusiviste pentru evenimentul de duminică. Și a cerut 12 bucătari doar pentru el, miliardarul nu s-a oprit aici.

Sâmbătă seară, cel mai bogat om de pe planetă a organizat o cină mega-exclusivistă, la care doar numele mari au avut acces. Pentru „desert”, milionarii lumii au vrut să vadă tradițiile din „Țara lui Dracula”.

Lux, datini și obiceiuri românești pentru invitații lui Elon Musk! Spectacol de senzație pentru miliardarii lumii

Invitații lui Elon Musk au cerut un foc imens de tabără, unde s-a jucat „capra”. Ritmul specific și cadența dansului a răsunat în toată Poiana Brașov! Miliardarii, vedetele de renume internațional și chiar invitata specială a lui Musk au asistat la una dintre cele mai emblematice forme de manifestare ale culturii românești.

Chiar dacă nu era chiar momentul specific în care se merge cu capra, fiind cu mult înainte de pragul anului nou, dorința lui Elon Musk trebuia neapărat respectată.

Ce invitați sunt așteptați pe 30 octombrie

Printre invitații de seamă care și-ar putea face apariția la petrecerea celui mai bogat om de pe Terra se numără Magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, alături de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen, Sergey Brin, fondatorul Google, Larry Page, co-fondator Google, Luke Nosek, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și actrița Julia Sandstrom. De departe cea mai mare surpriză este apariția actriței Angeline Jolie, care a dat curs invitației lui Elon Musk.

Sursa foto: CANCAN.RO & Hepta

Publicat: 30 oct. 2022, 08:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă