EXCLUSIV | Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină: „Nu vreau să îmi amintesc. Când îl văd am o trăire în mine”

Publicat: 17 sept. 2022, 19:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină. Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, este ambițioasă și hotărâtă! Nu doar că și-ar bea cafeaua cu Elon Musk, așa cum o spune glumind, dar e plină de viață și de proiecte.

În plus, Diana Enache rememorează un episod mai puțin plăcut din viața ei în care Pepe a salvat-o de la înec, când era mai mică. Astfel, ea își exprimă recunoștință față de celebrul artist și spune că și-ar dori ca Pepe să îi cânte la nuntă! Pentru Ciao.ro, Diana Enache vorbește despre provocările din viața ei și despre alegeri!

Diana, ai o relație discretă, când îl vedem pe Adrian Enache socru mare?

Am o relație discretă și ne înțelegem minunat dar Adrian Enache va fi socru mare când se va însura David (râde). Până atunci, socru mic, mai vedem când o fi să fie!

Cât de bine te păzește tatăl tău?

Nu a fost niciodată nevoie să mă păzească, avem o relație bazată pe comunicare, pe prietenie. Așa cum îmi place mie să spun, e fratele meu mai mare. Dar nu pot să ascund faptul că îmi dă o siguranță prezența lui alături de mine, la evenimente, și pe scenă, și în viața lui de zi cu zi.

Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină

Ce relație ai cu Aurelian Temișan? Tu cu el și tatăl tău cântați împreună!

Cu Temi, Temi este tatăl meu numărul doi, ca să zic așa! Este cel care m-a păzit la câteva luni, nu mai știu exact, când ai mei au cununat și el și cu Monica au stat cu mine toată seara. Pentru că plângeam și eram agitată și Monica mi-a zis dedeochi și eram și puțin pârlită, nu mai știu, de la o băiță.

Au stat cu mine toată seară și au avut grijă de mine și cred că sunt a doua mea pereche de părinți. Am crescut cu ei, avem o relație minunată, m-am bucurat foarte mult când a apărut și Dora în viața lor. Știu că  își doreau foarte mult un copil și cred că sunt două perechi de părinți. Și Enache și Temișan, foarte mândri de copii și au demonstrat că nu pleacă degeaba de pe lumea asta, lasă ceva calitativ în spate.

Da, cântăm împreună, chiar am avut recent evenimente împreună. E o emoție care nu se descrie în cuvinte, să cânți cu  acești doi grei, mai ales că, pe lângă meseria lor. Și ce reprezintă ei în muzica românească, încărcătura emoțională pe care o am atunci când sunt alături de mine și recunosc.

Aurelian Temișan, al doilea tată

Cred că sunt mult mai crispată să nu greșesc, să fie totul bine, să nu dezamăgesc, să fie mândri de mine. Avem o relație foarte frumoasă și chiar mă simt binecuvântată de Dumnezeu că am crescut în mediul ăsta de artiști, de oameni de calitate. Din păcate, în ziua de astăzi sunt foarte mulți numiți artiști dar prea puțini reprezintă cu adevărat acest lucru!

S-a găsit bărbatul pe care să îl calci pe picior în biserică, când vei fi mireasă? 

Am mai zis chestia asta, trebuie să citești descrierea Scorpionului care este maestrul torturilor dar și al torturilor, glumim! E binecunoscută zodia și pentru ironie și umor. Nu am fost niciodată o persoană posesivă, nici nu cred că mă voi schimba de acum încolo chiar dacă după 30 de ani se zice că e ascendentul. Nu am fost niciodată pentru că eu merg pe premisa că ce a fost menit să se întâmple, întotdeauna se va întâmpla.

Cei care sunt meniți să fie împreună, întotdeauna vor fi și nu poți să te împotrivești tu, oricât de mult ai vrea să deții controlul, viața de  multe ori îți arată că nu prea poți să o faci. Nu poți deține controlul și de la o zi la alta se  pot schimba lucrurile la 180 de grade. Așa că cel mai bine este să nu ai așteptări foarte mari și să te lași surprins de viață!

Diana Enache, viață profesională plină

Cât de ocupată ești, profesional vorbind?

Mulțumim lui Dumnezeu că au fost foarte multe evenimente și continuă fenomenul. Au fost foarte multe nunți din 2020 anulate care s-au reluat acum în 2022 și foarte multe evenimente. Toată vara a fost  plină. Mă bucur foarte mult că lumea vine la spectacole, mă bucură foarte tare simplitatea acestor oameni care vin la spectacole. Și se bucură și cânta cu tine, aplaudă și trăiesc momentul, îți dau o energie frumoasă și e foarte greu de descris.

Trebuie să recunosc că genul acesta de spectacole de teatru transmit o altă emoție. La petrecere știi cum e, toată lumea se distrează, se simte bine, pentru că au venit acolo, prin obligație sau nu la o nuntă. Dar aici oamenii cântă cu tine, ajută foarte mult la atmosfera, aprind luminile, stau cu tine, te sorb din priviri. Se ridică în picioare, e ropot de aplauze, e un sentiment minunat!

Diana Enache, piesă nouă

Pregătesc și o piesă  și cu Rareș Varniote, o piesă foarte frumoasă care sunt sigură că va prinde foarte  bine, e destul de greu. Am avut o perioadă în care am încercat să mă regăsesc așa pe planul ăsta muzical. Ca să nu ajung într-o zonă nepotrivită deși am văzut ce prinde în momentul actual.

Nu pot să zic  că m-am regăsit 100% în melodiile care sunt acum promovate și de asta m-am axat mai mult pe evenimente, dar promit că o să revin în forță și cu mai mult tupeu. Că văd că de asta am nevoie! La radio merge foarte bine, îmi place foarte mult și la radio, mergem în continuare, îmi place că nu am timp de o vacanță. Și chestia asta mă bucură pe de-oparte, mai prind și eu trei zile pe la  mare, la plajă. Ziua și seară la spectacole, practic mă regăsesc în mediul în care am crescut că de mică am fost cu taică-miu peste tot. Și sunt obișnuită cu acest gen de program.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enache Diana (@enachediana)

Pepe i-a salvat viața

Ce îți amintești și dacă îți mai amintești ceva din acel episod neplăcut când era să te îneci la mare, în piscină? Știu că Pepe te-a salvat, din câte îmi amintesc!

Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc. Și pe care îl respect și ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente. Chiar ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, am așa un flash, o trăire în mine.  Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă!

Cui îi ești recunoscătoare pentru faptul că ești bine acum?

Îi sunt recunoascatoare lui Dumnezeu, în primul rând, deși nu vreau să sune a clișeu. Pentru că ziua de azi, îți spun sincer, mă obosește să văd că fiecare are câte o opinie, toți sunt din ce în ce mai cunoscători. Mai din ce în ce mai sfătoși, eu îți spun sincer că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Cu toate experiențele de până acum, și bune și rele, au clădit un om puternic, un caracter puternic, și nu pot decât să fiu recunoscătoare.

Pace și iubire tuturor, cred că de asta avem nevie, de mai multă  iubire pentru că am remarcat și oameni  invidioși și oameni răutăcioși. Dar în momentul în care le transmiți iubire și gânduri pozitive îi înmoi și pe aceea. Și mai multă înțelegere și toleranță.

Diana Enache, provocarea vieții ei

Care a fost cea mai mare provocare de până acum a vieții tale?

Au fost foarte multe provocări de-a lungul timpului dar nu pot decât să mulțumesc că s-au întâmplat pentru că consider că am un caracter puternic. Și sunt o scorpioancă veritabilă dar asta nu înseamnă că sunt rea. Cred că provocările dau sens vieții, în aceeași egală masură și te fac să îți depășești limitele. Pentru că o viață monotonă nu știu cui i-ar plăcea! Cred că provocarea e cea care ne ține vii în toate domeniile!

Este ceva ce îți lipsește în momentul de față?

Dacă ar fi să mă gândesc, cred că milionul ăla de euro sau miliardul, să văd, nu m-am hotărât încă! Glumesc! Nu, repet, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am. Și sunt un om chiar fericit și împlinit, din toate punctele de vedere. Și îmi doresc să am ocazia de a demonstra talentul cu care m-a înzestrat Dumnezeu. Și de a-l duce pe mai departe, poate puțin mai mult.

Unde își dorește să ajungă fiica lui Adrian Enache? Cât de sus țintești?

Păi să ajung cât mai departe, până pe Marte, și să beau cafeaua cu Elon Musk! (râde)

Publicat: 17 sept. 2022, 19:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×