Cum a aflat Pepe că iubita lui este însărcinată: ”Am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie…”

Publicat: 11 mart. 2022, 11:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cea mai recentă bombă din lumea mondenă a fost anunțul că Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară! Și nu oricum! După două fetițe, Maria și Rosa Alexandra, care sunt rodul iubirii cu Raluca Pascu, fosta lui soție, artistul se va bucura acum și de un băiețel. Pe care i-l va dărui actuala lui iubită, tânăra de 26 de ani, Yasmine Ody, la aproape un an de relație.

Pepe și-a anunțat oficial prietenii și fanii că va avea încă un copil în cadrul unui concert susținut în luna decembrie a anului trecut, în Berăria H. De atunci s-au bucurat cu toții pentru el și au reușit să țină secretul până pe 1 Martie când s-a aflat deja în presă.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă, pentru că acolo a simțit să o facă, în semn de respect pentru cei care îl iubesc și l-au susținut în proiectele sale online, în toată perioada pandemiei.

Peste aproximativ 4 luni, Pepe și Yasmine Ody vor devenit părinți de băiat, pentru că, după cum a declarat chiar Pepe, în exclusivitate pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, tot după un concert de la Berăria H. Viitoarea mămică este însărcinată în 5 luni.

Pepe: ”Am știut și eu cu cine să împart știrea”

Mă simt mândru și fericit! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine. Suntem foarte fericiți! Cei din familia mea, prietenii mei adevărați, cei sinceri care nu dau ponturi presei. Că nu sunt prăduitori, că e normal, au știut. Am știut și eu cu cine să împart știrea. După care mi-am asumat și am vorbit cu cei din mediul online, cu familia Pepe online.

Și mă refer aici la foarte multe persoane, cei de pe contul meu de youtube, de pe pepe.ro. Care au participat la toate evenimentele online pe care le-am ținut în decursul celor doi ani de pandemie. Au fost multe ediții de BAR Online și de concerte online și am o familie care m-a sprijinit și a susținut tot ceea ce am făcut eu. Iar lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie la final, sau pe ianuarie, la  început, nu știu! Sunt aproape două luni, o lună și jumătate!”, a mărturisit Pepe la Exclusiv VIP.

Întrebat cum se simte când peste două luni își va ține băiatul în brațe, Pepe a mai declarat: „Nu, știrea nu este adevărată! Peste două luni nu am cum să îmi țin în brațe copilașul pentru că nu are 7 luni sarcina ei, ați înțeles greșit, eu nu am declarat asta! Ea nu este însărcinată în 7 luni, ea este însărcinată  în 5 luni, ceva de genul!”, a făcut lumină artistul!

Maria și Rosa sunt extrem de fericite că li se mărește familia

Și pentru că Pepe mai are două fete acasă, pe Rosa Alexandra și Maria, se pare că acestea sunt mai mult decât încântate că familia lor se mărește.

Sunt foarte fericite, dar nu vreau să fac acum un subiect din asta. Am zis o dată pe scenă, nu stau să… Adică cine se bucură și cine a trebuit să afle a aflat de la început. Și am spus-o la Berărie pentru că în sală se aflau fanii mei. Prietenii mei care au venit să mă vadă cântând. Au plătit un bilet și au susținut cariera mea și s-au bucurat că sunt pe scenă. Și atunci am luat-o din aproape în aproape. Am spus rudelor de sânge, prietenilor apropiați, familiei Pepe online. M-am bucurat că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă. După care am spus-o public fanilor mei pentru că e normal!”, a încheiat Pepe la emisiunea lui Cristi Brancu.

Pepe și Yamine Ody s-au afișat împreună la patru luni de la divorțul artistului de mama fetelor sale, Raluca Pastramă. Cântărețul a fost reținut la început în a face declarații despre noua lui relație pentru că nu știa cum va evolua atunci.

 

Publicat: 11 mart. 2022, 11:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă