EXCLUSIV | Alessia, o mămică implicată: „Nu îmi doresc niciun bărbat!” + Cu cine se distrează artista

Publicat: 05 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alessia a învățat să facă față tuturor greutăților din viața ei și se descurcă de minune ca mamă singură. I se dedică sută la sută fiului ei, Alvin, care în toamnă va începe școala și merge în clasa zero. Deocamdată artista ne-a declarat pentru Ciao.ro că nu are nevoie de niciun bărbat în viața ei și că se bucură din plin de compania fiului său, Alvin.

Alessia, ești o mămică conștiincioasă, petreci foarte mult timp cu Alvin și nu-l duci la grădiniță când e răcit…

Da. El de dimineață l-a fraierit și pe bunicul, pe tata. I-a zis: „Bunicu’, tușesc! Nu pot să mă duc la grădiniță! Pe mine nu mă fraierește când sunt cu el, nu are nicio șansă. Dar, așa, se plânge de toate alea, mă mai sună asistenta de la grădiniță. Eu sunt foarte strictă cu lucrurile astea, e deja înscris la școală!

Alessia, o mămică implicată

Cum e relația ta cu Alvin?

Îți spun foarte sincer  că nu credeam că există așa ceva! Să găsești cel mai bun prieten în copilul tău e ceva minunat! Pe măsură ce trece timpul, ne sudăm mai mult, el crește și mai tare îl văd ca pe prietenul meu cel mai bun. Îmi place maxim!

Dar ei între frați, cum se înțeleg? Mai ai o fiică!

Fiica! Sor-mea, are 23 e ani! Alvin e topit după ea! „Să vină să mă ia Bibi de la grădiniță. Da’ Bibi când vine?”. Asta îmi spunea mai devreme că a sunat-o pe cameră să-i spună ceva de jocurile lui.

 E bine că ai bază în ea și te ajută!

Am bază în toată lumea! Și în tatăl meu și în mama mea  care termină programul de lamuncă puțin mai devreme decât termină Alvin la grădiniță. Sunt o mămică foarte norocoasă! Nu am știut ce înseamnă să nu ai ajutor niciodată de când am născut!

Pe plan personal cum ești și în zona aceasta de relații?

Adică în zona crepusculară! Nu, nu îmi doresc niciun bărbat! Sunt fericită cu fiul meu! Sunt în etapa în care eu și Alvin ne dezvoltăm împreună. O să vină o altă etapă din viața noastră, școala! O să fiu concentrată pe școala lui, pe evoluția lui. L-am înscris la o școală care se bazează mai mult pe dezvoltatea emoțională a copiilor și asta mi se pare minunat, dar respectă programa școlară. În rest, mă dedic și jobului meu și mă simt binecuvântată! Pot să petrec tot timpul lui Alvin liber cu el!

Publicat: 05 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×