Cum se descurcă Alessia din postura de mamă singură! “Mă mai apucă depresia uneori, dar îmi păstrez aceste momente pentru perioada în care Alvin este la tatăl lui”

Publicat: 31 Aug. 2021, 10:18 Arhiva

Nu s-a mai înțeles cu fostul ei partener de viață și cu tatăl copilului, așa că după ce s-au despărțit, Alessia s-a mutat la familia ei, în Constanța. Ce spune artista despre situația pe care o traversează și o trăiește acum dar și cât de des își vede tatăl copilul, Alessia a povestit pentru Ciao.ro! În plus, Alessia este dispusă să își refacă și viața la un moment dat, dacă găsește un bărbat puternic alături de care să fie încrezătoare.

S-au mai liniștit apele în relația dintre tine și fostul tău soț, tatăl lui Alvin? Vă mai vorbiți sau ați întrerupt orice fel de comunicare?

Se mai liniștesc apele, se mai tulbură, dar vorbim strictul necesar pentru Alvin și cam atât. Nu prea ne abatem de la subiect.

Alvin întreabă de tatăl lui? Îl vede des sau mai rar?

Cel puțin în vacanța de vară, Alvin și-a văzut tatăl destul de des. A fost la el două săptămâni în iunie, două săptămâni în iulie și două săptămâni în august și, în rest, îl vede un weekend la două săptămâni.

Ce îți doreșți tu pentru copilul tău și cum ți-ai propus să îl crești, în ce spirit?

Îmi doresc tot ce e mai bun, ca orice mama. Îl cresc într-un spirit liber în ideea în care nu îi spun vreodată nu la ceva fără să argumentez sau să își dorească să facă un lucru și pentru simpul fapt că eu nu vreau să îi spun nu. Nu, îl las să încerce lucruri, asta în condițiile în care nu implică să rănească alte persoane sau ceva de genul, dar, în rest, îl încurajez, îi place să compună, îl încurajez să danseze, să se joace…

Cum te descurci din postura de mamă singură? Îți iese sau te mai apucă depresia uneori?

Mă descurc la fel cum se poate descurca orice mama în condițiile în care rămâne singură cu un copil și o ia de la zero, zero, sau chiar de la minus. Sincer, mă mai apucă depresia uneori  dar îmi păstrez aceste momente pentru perioada în care Alvin este la tatăl lui. Niciodată nu sunt slabă în fața lui!

Ai ceva să îți reproșezi în tot acest scandal cu tatăl copilului?

Nu să îi reproșez, ci să îi atrag atenția să nu uite că eu sunt mama copilului lui. Eu nu sunt o femeie pe care o întâlnește sau a întâlnit-o întâmplător pe stradă. Eu sunt mama copilului lui și, din păcate pentru el, nu se poate schimba acest lucru. Și el  probabil că ar trebui să îmi poarte mai mult respect doar pentru faptul că i-am purtat copilul în pântece nouă luni și nu neapărat pentru faptul că îl cresc practic singură.

De ce ți-e teamă pe viitor, pentru Alvin?

Mi-e teamă să nu dezvolte probleme emoționale din cauza faptului că nu crește alături de ambii părinți, dar sper să mă descurc cu această problemă. Acum suntem bine din acest punct de vedere și sper să ne țină Dumnezeu și mai bine de acum înainte.

Cum ești tu acum, fizic și sufletește?

Fizic – radiografie, sufletește, cum să zic, dacă te referi la un bărbat – nu îmi doresc niciun bărbat, dar sufletește sunt foarte împăcată pentru că sunt alături de familia mea, de copilul meu și asta e tot ce contează. Suntem sănătoși cu toții!

Îți dorești să îți refaci viața la un moment dat? Ce îți dorești pentru tine, pentru liniștea și sufletul tău?

Sigur că îmi doresc să îmi refac viața la un moment dat, sunt tânără, toată viața am visat la o familie și pentru sufletul meu îmi doresc liniște și un  om puternic pentru că eu am fost puternică destul și îmi doresc să am parte de un om mai puternic decât mine.

Te-ai mutat definitiv la Constanța, îți merge bine acolo?

Deocamdată eu zic că m-am mutat definitiv. Nu știu ce întorsături ia viața dar dacă voi considera că este mai bine să mă întorc în București, la un moment dat o voi face, în primul rând pentru Alvin. Mi-aș dori să fie și  alături de tatăl lui, poate vreodată  va avea o problemă la școală și va dori să se consulte cu tatăl lui, nu vreau să îl privez de prezența lui pentru că și fetele dar mai ales băieții, câteodată poate simt nevoia să se consulte cu tații lor și nu vreau să fie departe sau să facă chestia asta prin telefon. Mi-aș dori să fie aproape de el.

Profesional vorbind, cum ești?

Profesional sunt în moarte clinică! Glumesc! Încerc să îmi revin. Am scris 7 piese, am reușit să scot una, încă nu am lansat-o oficial și la TV, dar sper să mă pun pe picioare mai repede. Nu mă mai pot conecta atât de bine cu personajul meu pentru că am lipsit prea mult timp și totodată îmi ofer timp să mă adun din nou și îmi dau timp să mă reclădesc.

 

 

Publicat: 31 Aug. 2021, 10:18 Arhiva
Pe aceeași temă