EXCLUSIV | Cum arată Viorel Lis la 80 de ani! Ce își dorește Oana Lis pentru soțul ei! “Ești cel mai important om din viața mea!”

Publicat: 19 feb. 2023, 18:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum arată Viorel Lis la 80 de ani! Pe 19 februarie, Viorel Lis a împlinit 80 de ani! Oana Lis, soția lui iubitoare și devotată i-a fost alături ca de obicei. Și i-a îndeplinit dorința de a avea lângă el unii dintre oamenii care îi sunt dragi.

De fapt, Oana Lis a făcut un apel înainte cu o zi de aniversarea fostului edil al Capitalei. Aceasta și-a dorit și i-a îndemnat pe toți cei care o pot face, să își rupă din timpul lor și să îi trimită câte un mesaj aniversar soțului ei. Pentru asta știe că l-ar bucura cel mai mult. Lumea s-a mobilizat iar Viorel Lis a primit mai multe mesaje video. Cristi Brancu, Mihai Mitoșeru, Mara Bănică și foarte mulți oameni, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, i-au trimis lui Viorel Lis mesaje care i-au bucurat sufletul și inima.

Cum arată Viorel Lis la 80 de ani!

“E ziua lui Viorel și face frumoasa vârstă de 80 ani cu ajutorul lui Dumnezeu care lucrează prin oameni. Vă rog pe cine simte să facă asta. Cine poate cu telefonul pe care îl are, să-i postați aici în comentarii. Sau în mesaj privat, o urare printr-un mesaj filmat video, poate cu ce amintire aveți cu el, despre el și eu mâine dimineață i le arăt pe toate. Cred că s-ar bucura maxim să afle că lumea se mai gândește la el, așa că vă mulțumesc anticipat! Deci Video…vă rog, să vă vadă!!!!”, și-a dorit Oana Lis pentru soțul ei, Viorel.

La rândul ei, Oana Lis i-a făcut un cadou de suflet soțului său la împlinirea celor 80 de ani, o distincție cu un mesaj special.

“Felicitări că ai ajuns la această vârstă rotundă, ai avut o viață frumoasă, cu multe realizări și ai acum o viață liniștită cu multă iubire. Te iubesc și pentru mine ești cel mai important om din viața mea! La mulți ani!”, i-a scris pe plachetă Oana.

Ce își dorește Oana Lis pentru soțul ei!

“Unul din cadourile mele de azi pentru Vio…cred că cea mai importantă plachetă dintre toate pe care a primit-o în viața asta. Plachetă pentru toată viața, căci suntem mai mult decât un job, o funcție și nu trebuie să ne identificăm doar cu funcția, ci cu Omul. Vă mulțumesc pentru idei, sunteți fantastici, chiar de la voi am primit și ideea asta și ideea cu mesajele video. Simt că suntem ca o comunitate.

Vă mulțumește pentru mesaje, i-au dat dat lacrimile. S-a emoționat tare când a văzut video-urile de la voi. Ca idee, nu îți trebuie bani mulți să fii drăguț cu cineva de ziua lui, mai ales pentru cineva în vârstă. Pentru ei contează prezența, emoția…grija…deci, trebuie doar să vrei…să faci ceva, fără scuze, doar cu suflet”, s-a confesat Oana Lis.

Viorel Lis este totuși un om norocos. Soția lui a avut grijă de el în toate momentele mai puțin fericite din viața lui și mai ales de când acesta s-a îmbolnăvit. Oana Lis și-a dorit ca soțul ei să nu se simtă singur de ziua lui, la împlinire acelor 80 de ani și se pare că i-a reușit.

“Ești cel mai important om din viața mea!”

“Petrecem acasă, petrecem în doi! Am încercat să-i fac o zi plăcută și  deși este obositor să primească multe vizite și nu am putut să invităm prieteni pe la noi, i-am rugat și i-au dat multe mesaje vocale și  s-a bucurat foarte mult. I-am făcut  un cadou, împreună cu un prieten,  cred că e cea mai importantă distincție, plachetă pe care a primit-o. Vreau și eu să ajung la 80 de ani, cred că e o vârstă importantă. A trecut media de vârstă a celor din România, care este de 74 de ani.

Nu îmi vine să cred! În italia media de vârstă este peste 80 de ani!  Ideea e că trebuie să avem toți o viață frumoasă, să avem grijă de noi,  să trăim cât mai mult, să ne bucurăm de viață, așa cum e ea, la orice vârstă. Eu sunt alături de el, o să-i iau ceva bun să mănânce azi. Am mesajele astea de la prieteni. Încerc să îi fac o zi cât mai  plăcută si să facem cu toții 80 de ani! O să vină cine vrea să îi ia un interviu, l-au emoționat mult mesajele primite din partea tuturor!”, ne-a declarat Oana Lis pentru Ciao.ro.

Publicat: 19 feb. 2023, 18:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă