Diana Enache, detalii în premieră despre iubitul misterios: ”L-am ținut secret vreo trei ani, ca să treacă testele”

Publicat: 24 aug. 2021, 20:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Diana Enache, detalii în premieră despre iubitul misterios. Moldoveancă aprigă, cum își spune singură, cântăreața este foarte hotărâtă și știe exact ceea ce vrea de la viață. Cum și cât și-a testat iubitul, dar și cum își ține admiratorii pe jar, Diana a povestit dezinvoltă, exclusiv pentru CIAO.RO!

Reporter: Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat tatăl tău?

Diana Enache: Să fim oameni măcar atâta timp cât știința nu a descoperit că suntem altceva. Să rămân mereu aceeași, să nu îmi schimb caracterul în funcție de situațiile în care ne pune viața, să rămân același om adevărat, așa cum îi place lui să spună, dintr-o bucată. Aceeași moldoveancă aprigă dar sinceră!

Reporter: Îți știe el toate secretele?

Diana Enache: Reciproc valabil. Cred că și eu i le știu, și el mi le știe și funcționăm printr-o sfătuire exemplară și o maturitate debordantă.

Diana Enache, detalii în premieră despre iubitul misterios

Reporter: A pus vreodată pe fugă vreun iubit de al tău?

Diana Enache: Nu a pus pe nimeni pe fugă pentru că întotdeauna mi-a spus că dacă eu sunt fericită, ăsta este cel mai important lucru pentru el și e valabil reciproc. Nu suntem ca pe vremea boierilor în care facem compromisuri sau vindem fata pentru avere (râde). La noi nu se aplică! Fericire să fie!

Reporter: Ai plâns vreodată după un bărbat? Sau dimpotrivă, i-ai făcut tu să plângă?

Diana Enache: Îți dai seama că fiecare vârstă e cu etapele ei. Au fost momente când poate și eu am avut o tentativă de suferință care mai târziu s-a dovedit a fi o cărămidă către drumul meu spre maturitate și către înțelepciune. Iar pentru partea a doua,  i-oi mai fi făcut să și plângă, că și băieții plâng câteodată, când nu-i vede nimenea, așa cum spune Dan Bittman.

Reporter: Trăiești cu frică de când atacatorul tău a fost eliberat? Ai uitat incidentul, mai ai coșmaruri, ai rămas cu frici sau te-ai vindecat complet?

Diana Enache: A fost o etapă din viața mea, nu am vorbit despre asta public niciodată, e un capitol închis și cu asta am pus punct dar totodată m-a maturizat foarte mult și mi-a redat o altă viziune asupra vieții.

Reporter: Ce părere ai despre operațiile estetice? La ce “poftești” în acest sens și ce anume ai vrea să modifici “pe loc” la tine?

Diana Enache: Sunt de acord ca femeile să aibă grijă de ele, atât femeile cât și bărbații, dar în limita bunului simț. Nu sunt de acord cu extrema asta la care s-a ajuns și cu operațiile estetice și la fetițe de 15-16 ani, pe semnătură. Momentan sunt într-o completă armonie între minte, trup și suflet, și nu vreau să stric nimic (râde), braziliancă fericită din Moldova (râde).

”Sunt destul de greu de mulțumit”

Reporter: Ești o femeie extrem de frumoasă. Ți s-au făcut vreodată avansuri chiar de către colegii de scenă?

Diana Enache: Știi cum e și cu avansurile astea? Dacă tu te arăți dispusă să le primești, probabil că se adună și se sare calul. Dacă te impui din prima, îți garantez că nu se ajunge la mai mult, depinde și de tine, cum gestionezi situația.

Reporter: Care este relația ta cu Iuliana Marciuc? Cum vă înțelegeți? Accepți sfaturi de la ea? 

Diana Enache: Avem o relație civilizată și matură. Punct!

Reporter: Câte mesaje primește zilnic de la admiratori? Care a fost cel mai ciudat dintre ele?

Diana Enache: Nu am contorizat niciodată câte mesaje, câte like-uri, câte share-uri.  Nu am fost dependentă de chestia asta. Încrederea nu mi s-a format prin prisma reacțiilor bărbaților sau ale publicului, în general. Însă cel mai ciudat, dacă vrei, este un mesaj primit acum, de curând,  în care cineva mă certa că nu știu să redau știrile  și că nu am empatie absolut deloc față de oamenii care suferă. Și eu mă gândeam că se referă la modul în care am redat știrile la Național FM, în emisiunea pe care o am în fiecare dimineață, de la 10 la 13, alături de Denis Ciulinaru, însă omul se referea la Știrile de la ora 17.00, de la Pro TV, cu Diana Enache, însă Diana Enache e la Pro. Și era foarte dezamăgit că nu am știut să redau  cum o femeie a fost găsită înjunghiată de fiul ei și nu am avut empatia necesară, în fine…

Reporter: Ai spus tu la un moment dat că îți ții iubitul secret dar te-ai afișat totuși cu el pe social media! Cum vă înțelegeți? Este el “the one”? 

Diana Enache: Păi am zis că îl țin secret. L-am ținut secret vreo 3 ani ca să treacă testele și abia după vreo 3 ani și jumătate am apărut și noi pe social media. Nu pun foarte mult preț pe asta, nu am fost niciodată adepta expunerii vieții private, mai ales având copilăria pe care am avut-o și văzând ce înseamnă expunerea asta, cu sau fără voia ta, de asta am preferat tot timpul să îmi țin relațiile ascunse, iar asta cu „the one” cred că e relativă, trebuie să îți răspund peste vreo 20-30 de ani. Fiecare etapă a vieții are farmecul ei! Ne înțelegem foarte bine, ne completăm perfect și chiar dacă avem anumite discuții în contradictoriu am învățat să fim maturi și să ascultăm părerea fiecăruia pentru că este un lucru normal să fim diferiți, să nu fim la fel. Nu suport cuplurile alea care  spun „Da, mamă, cum spui tu, mamă!” sau „Da, tati! Așa facem!”. Nu, cred că e normal să  ajungi undeva la mijloc, prin discuție și prin maturitate. Eu cred că e foarte bine ca într-o relație să fii diferit pentru că așa te și completezi și înveți de la celălalt. Dacă ar fi la fel, ar fi monotonie!

Reporter: Cât de greu ești de mulțumit din partea unui bărbat?

Diana Enache: Păi știi cum se spune despre noi, scorpionii, că suntem maeștrii torturilor și ai torturilor, deci dacă de-abia după 3 ani jumate m-am afișat  cu el, înseamnă că sunt destul de greu de mulțumit, dar știi cum e, cererea mare și oferta bună.

Reporter: Ți-ai părăsit vreodată un iubit?

Diana Enache: Când am considerat că nu mai merge, nu am preferat niciodată să stau într-o relație în care simt că nu mai ești acolo, doar de dragul de a fi, pentru că eu cunosc multe cazuri în care  se afișează foarte fericiți pe rețelele de socializare  și înăuntru nu e roz și prefer să nu mă mint singură și să-mi treacă anii, așa că  am luat deciziile necesare.

Reporter: Ce ai moștenit de la mama ta?

Diana Enache: De la mama sunt spirt, sunt spirt! Organizată, cerebrală, cu picioarele pe pământ, puțin în antiteză cu forma mea naturală de artist și cu ce am moștenit de la tata, dar mi se pare mega important să fie oamenii diferiți și să îmbinăm așa toate avantajele, chiar și dezavantajele pe care le are fiecare și să construim un întreg minunat.

 

 

Publicat: 24 aug. 2021, 20:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×