EXCLUSIV | Cu cine pleacă la Veneția Cătălin Botezatu + Cum trebuie să fie femeia de lângă el: „Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp”

Publicat: 31 aug. 2023, 11:53 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu este într-o formă de zile mari după ce pe 12 iulie a suferit o nouă operație în Turcia, acolo unde în urma mai multor investigații medicii au decis să îl opereze urgent și să îi pună un nou stent la inimă.

La nici o săptămână după operație, Botezatu era ca nou. A avut deja mai multe evenimente și petreceri, ieri fiind chiar o zi în care a găzduit la showroom-ul său de costume un eveniment exclusivist, o expoziție ce aduce în prim-plan cei trei pantofi bespoke, câștigători ai prestigiosului concurs internațional “Worls Championships of Shoemaking 2023”, desfășurat la Londra, unii dintre ei creați de vicecampionul român Victor Vulpe, câștigătorul medaliei de argint. Din postura de gazdă, Cătălin Botezatu a dat mai multe interviuri și a afișat un look impecabil, ca de obicei dar și un tonus de invidiat.

Cu cine pleacă la Veneția Cătălin Botezatu

“Suntem onorați că găzduim acest eveniment minunat și că traseul internațional al pantofilor de pe podiumul de la Londra, New York, Los Angeles, Tokyo, se oprește și în România, că am fost aleși de acest cretor de frumos, om minunat. Noi avem costume cu fir de aur, cu fir de argint, cu pietre, avem la Viggo astfel de costume și  vindem, aș putea să asortez acele ghete lucrate manual și să le îmbrac așa.

Am o capă pe care mi-a făcut-o un prieten, la care s-a lucrat în India câteva luni, vreo 40 de oameni au lucrat la ea. Este o pelerină pe care o s-o vedeți în curând, nu știu unde, când o să mă îmbrac cu ea, este o adevărată operă de artă, cred că dacă o expunem va fi mai ceva decât orice alt produs vestimentar și accesoriu”, ne-a mărturisit Cătălin Botezatu atunci când a fost întrebat dacă ar purta și cum ar asorta modelul de ghete creat de vicecampionul român Victor Vulpe, al cărui preț se ridică undeva la câteva mii de euro.

Are acasă o adevărată colecție de haine și pantofi

Pentru că este un designer celebru care acordă o atenție deosebită vestimentației, Botezatu ne-a mărturisit că dacă ar mai trăi 100 de ani de acum încolo ar avea cu ce să se îmbrace și să se schimbe în fiecare zi.

“E adevărat că am acasă o mare colecție de pantofi pe care îi port o dată și îi aduc apoi aici, în depozitul magazinului. Am foarte multe produse, la mine ce e rău este că nu mă pot îmbrăca mai mult de două ori cu același lucru pentru că lumea  spune: “Iar ți-ai pus costumul ăla!”. E adevărat că fac fixații pentru mai multe sacouri și costume dar, da, pot să trăiesc încă o sută de ani de acum încolo  și să îmi schimb în fiecare zi costumul  pentru că aici în atelier se realizează modele pe bandă rulantă”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.

Mereu pe fugă și între avioane

Și dacă ieri la prânz Cătălin Botezatu era gazda unui eveniment exclusivist, seara a ajuns deja la Veneția, acolo unde va lua parte la Festivalul de la Veneția. Apoi, programul celebrului designer este unul la foc automat.

“Sunt OK cu sănătatea! Sunt restricții dar nu respectăm acum tot  ce spune doctorul! Sunt pe grabă, trebuie să plec în câteva ore la Festivalul de film de la Veneția, acolo unde am șansa să deschid acest  festival cu prilejul balului Prințului Albert de Monaco  de la Veneția.  De acolo mă întorc în țară, la un eveniment la Arad, apoi o să plec  la săptămâna modei de la New York, de acolo la săptămâna modei de la Paris,  și apoi voi face un mare show, așa cum am făcut anul trecut la Acropole, de data asta la Atena, în Grecia”, mai spune Botezatu care speră să dea din nou nas în nas cu Carla Bruni la Veneția, dacă tot pleacă singur acolo.

Cum trebuie să fie femeia de lângă el

“Absolut singur plec la Veneția, dar am acolo foarte mulți oameni din staff-ul organizatorilor, Grace, pe care o iubesc, nu am timp nici să dorm, deși stau într-un hotel superb poate mă întâlnesc cu Carla Bruni! Anul trecut  am avut șansa să ne bem cafeaua la același hotel și chiar s-au făcut tot felul de paparazzi pe acolo între mine și Carla Bruni dar o cunoșteam dinainte. Probabil că voi avea șansa în seara asta și mâine să stau alături de staff-ul  lui  Georgio Armani pentru că sunt toți cazați acolo, și Carla, draga mea, Carla! (râde) Nu știu, efectiv mâine va fi puțin liber (n.r.: azi), de mâine seară încep repetițiile, joi este balul , iar a doua zi, vineri la ora 6 am avion și vin în țară!”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.

“Sunt îndrăgostit!”

Pentru că ne-a mărturisit că pleacă singur la Veneția, am fost curioși să aflăm dacă Botezatu este sau nu îndrăgostit și cu ce tip de femeie i-ar plăcea să își facă viața mai frumoasă. Cunoscutul designer a recunoscut că deși este îndrăgostit, i-ar plăcea totuși să aibă lângă el o femeie cu simțul umorului.

“Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp! La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului, așa o văd pe femeia de lângă mine!”, a mai dat din casă Cătălin Botezatu, eternul burlac îndrăgostit e femei frumoase, stilate și pline de sex appeal.

Publicat: 31 aug. 2023, 11:53 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă