Elon Musk a anuntat ca se muta pe planeta Marte! „Sunt sanse sa mor acolo!” VIDEO

Publicat: 28 nov. 2018, 13:19 Autor: madalina m. Vedete

Elon Musk vrea sa se mute pe Planeta Rosie si a uluit din nou prin declaratii controversate.

Desi exista posibilitatea ca miliardarul sa isi gaseasca sfarsitul inainte de a pune macar piciorul pe Marte, el doreste sa isi indeplineasca acest vis. Momentan, sondele NASA inca se confrunta cu mari dificultati la amartizare.

Elon Musk a spus ca ar putea sa zboare spre Marte, peste 7 ani. Fondatorul SpaceX a facut toate aceste comentarii referitoare la viitorul pe care il viseaza, intr-un interviu din cadrul show-ului „Axios”.

Elon Musk a anuntat ca se muta pe planeta Marte

Elon Musk a oferit recent detalii despre „planul sau de pensionare”, asa cum a numit initiativa de a pleca spre planeta Marte. „Sunt 70% sanse sa ma mut acolo. Stiu exact ce trebuie sa fac”, a spus miliardarul, in cadrul emisiunii TV, in care a fost invitat.

Insa, mutatul pe Planeta Rosie s-ar putea dovedi permanent, pentru ca nu se stie momentan daca sunt si sanse de revenire pe Terra. „Noi consideram ca putem sa ne intoarcem, dar nu suntem foarte siguri de asta”, a mai completat Elon Musk.

Miliardarul vrea sa locuiasca pe respectiva planeta, desi stie ca sunt sanse mari sa nu supravietuiasca la amartizare. „Posibilitatea de a muri pe Marte este mult mai mare decat cea de a muri pe Pamant, serios!”, a mai povestit acesta.

Elon Musk planuieste sa ajunga pe planeta Marte si spune ca vrea sa realizeze acest lucru la bordul unei rachete a companiei sale. In mod cert, un bilet pentru o astfel de calatorie ar putea ajunge sa coste cateva sute de mii de dolari.

Trailerul pentru respectiva editie a emisiunii Axios, in care a fost invitat miliardarul, a fost lansat cu doar o zi inainte ca sonda InSight sa amartizeze. Sonda a decolat de pe Pamant la inceptul lunii mai si a fost programata sa ajunga pe Marte luni, la ora 22:00, ora Romaniei.

Ajuns la varsta de 47 de ani, fondatorul SpaceX a mai vorbit despre planurile sale de a cuceri Planeta Rosie. Nu e pentru prima data cand Elon Musk vorbeste despre infiintarea de colonii pe Marte. Daca va ajunge in viata pe suprafata planetei, el a spus ca va munci non-stop ca sa poata construi o baza, potrivit digi24.ro.

Publicat: 28 nov. 2018, 13:19 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă