FOTO. Cum arată Mirela Vaida nefardată! Prezentatoarea TV are un ten perfect

Publicat: 21 Dec. 2020, 12:01 Vedete

Mirela Vaida este una dintre cele mai respectate prezentatoare de televiziune din România, iar de-a lungul anilor a reușit să câștige foarte multă simpatie din partea telespectatorilor, dar și din partea invitaților pe care i-a avut în emisiune. Cu o experiență vastă în televiziune, Mirela Vaida a reușit să se mențină mult timp în topul prezentatorilor care au audiență mare.

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la ”Acces Direct”, Mirela Vaida, a postat o imagine alături de cei trei copii ai ei în care apare naturală, fără vreun strop de machiaj pe ten. Se poate observa cu ochiul liber că vedeta are un ten foarte curat și frumos, semn că Mirela Vaida are foarte mare grijă de ea și de imaginea ei.

Mirela Vaida și cei trei copii ai săi. Sursă foto: Instagram Mirela Vaida

Cum menţine vedeta pasiunea vie în cuplu

Se pare că Mirela Vaida a luat o decizie radicală după ce a venit pe lume cel de-al treilea copil. Acum cei doi soți se bucură mai mult timp unul de celălalt după ce au hotărât că a venit vremea să doarmă împreună.

„Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: Ia, hai afară toată lumea! Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest. Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot. Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţină autoritate şi disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap”, a explicat vedeta în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu.

”Ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc şi ei într-o vacanţă, vin acasă cu încă unul. Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, a mai povestit vedeta.

Câți bani a câștigat Mirela Vaida din primul job

Mirela Vaida a făcut primii paşi în televiziune, iar la momentul acela, ea câştiga o sumă importantă de bani, mai mare decât a mamei ei, care era învăţătoare.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

Sursă foto: capturi video, arhivă Ciao, Instagram Mirela Vaida

Publicat: 21 Dec. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă