Ce face Mirela Vaida pentru a-și proteja copiii de coronavirus. Prezentatoarea TV are un întreg ritual de dezinfectare

Publicat: 05 May. 2020, 15:39 Vedete

Chiar dacă România se află într-o situaţie de criză din cauza noului coronavirus, Mirela Vaida este nevoită să iasă din casă pentru a merge la locul de muncă. 5 zile din 7, prezentatoarea TV îşi încântă publicul în emisiunea pe care o moderează.

Deși nu își vede copiii câteva ore bune în fiecare zi, Mirela nu se îndreaptă direct către ei atunci când ajunge acasă. Înainte de a-i îmbrăţişa, merge direct în baie acolo unde se schimbă de hainele de stradă și face duș.

„În primul rând, mă spăl de foarte multe ori pe zi pe mâini, dezinfectez telefonul, volanul maşinii şi celelalte obiecte pe care le folosesc foarte des. Când ajung acasă, seara, mă descalţ încă de la uşă, las o parte din haine afară, urc repede, fac un duş, mă schimb în haine curate şi abia apoi îmi iau copiii în braţe. La emisiune, regulile sunt foarte stricte: purtăm măşti, platoul se dezinfectează foarte des, cabinele, absolut tot. Noi, în casă, facem curat aproape zilnic, dezinfectăm toată casa. Sigur, nu e o garanţie că nu te poţi îmbolnăvi, dar noi facem tot ce omeneşte depinde de noi, şi asta cred că ar trebui să facă toată lumea”, a mărturisit prezentatoarea de la Acces Direct pentru revista Viva.

Mirela Vaida, despre al patrulea copil

Ea și partenerul ei de viață au adus în discuție, evident, apariția unui nou copil în familia omului de televiziune și ar fi ajuns chiar și la un consens. Să ai un copil e responsabilitate foarte mare, d-apoi patru! Astfel că, artista care a făcut 38 de ani, chiar dacă ne aflăm în prezent într-o situație mai dificilă pentru omenire, Mirela Vaida reușește cumva să facă ”haz de necaz” și să meargă mai departe cu un zâmbet pe buze.

La ”Agenția VIP„, prezentată de Cristi Brancu și Majda, Mirela Vaida a mărturisit că nu știi ce poate ieși ”de la izolare”.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire”, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a mai spus aceasta.

Publicat: 05 May. 2020, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă