Mirela Vaida, în lacrimi! Vedeta a pierdut un om drag

Publicat: 19 feb. 2020, 12:04 Autor: Elena Vedete

Mirela Vaida este în lacrimi! Vedeta a pierdut un om drag sufletului ei. Moartea celebrului actor român Paul Talaşman a șocat lumea showbizului românesc, iar Mirela Vaida a reacționat la aflarea veștii extrem de triste. 

Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant în direct, în timpul emisiunii Acces Direct. „Pentru colegii mei de la Teatru de Revistă, vreau să le spun că sunt alături de ei şi de familia celui care a fost actorul Paul Talaşman, care a plecat de lângă noi zilele trecute. Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag! Alături de el noi am creat şi am jucat în multe spectacole de Revistă. Paul Talaşman, ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte, la copiii tăi şi la soţia ta pe care ai lăsat-o în urmă, iar noi, colegii de la Revistă, vom juca de acum încolo şi pentru tine. În fiecare zi ne vom gândi că ne lipseşti. Aşa că Teatrul de Revistă, condoleanţe şi, încă o dată şi familiei lui Paul Talaşman, condoleanţe!”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, în lacrimi! Doliu în teatrul românesc

Anunțul morții actorului Paul Talaşman a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a teatrului de Revistă Constantin Tănase. ”Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”, este mesajul care a apărut pe Facebook.

Actorul Paul Talașman era tare îndrăgit de iubitorii teatrului românesc

Paul Talașman, a jucat la teatrul Dramatic din Baia Mare. Actorul s-a născut în data de 12 iunie 1952 și a devenit popular în anii 1990 pentru rolurile pe care le interpreta. ”Eram actor în Baia Mare, la Teatrul Dramatic și nu puteam merge în turneu la Ivano-Frankvisc, în Ucraina românescă, să joc pentru românii de peste Tisa (unde toți „plânsu-mi-s-au”). Eram iubitor de public.  Aveam revistă de top în acest Teatru, secție de Revistă, alături de care am făcut carieră în cel mai frumos mod posibil”, declara actorul cu ceva timp în urmă.

Publicat: 19 feb. 2020, 12:04 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă