Chef Florin Dumitrescu mai are un test de făcut! ”Îmi este dor de fetele mele”

Publicat: 16 Jul. 2020, 14:34 Vedete

Chef Florin Dumitrescu a mers la filmări în perioada aceasta, iar celebrul bucătar mai are de făcut un test pentru a fi sigur că este testat negativ la coronavirus.

Vedetei de la Antena 1 îi este dor să petreacă timp alături de familia lui și să își strângă fetele în brațe. Chef Florin Dumitrescu abia așteaptă să se termine totul, pentru a fi alături de soție și copii. Au filmat noul sezon pe care probabil îl vom vedea din toamnă, la Antena 1. Se pare că şi Gina Pistol, Cătălin Scălătescu şi Sorin Bontea au fost testaţi, rezultatele fiind negative.

”Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe.
Cristina Sima Dumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!
#happyfamilytime #dordevoi #fetelemele #responsabil #fuckcovid19”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Florin Dumitrescu, adevărul despre începutul relației cu soția sa

Florin Dumitrescu a cunoscut-o pe Cristina când avea 23 de ani și o bună perioadă s-au ferit de ochii lumii.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, pentru Viva.

 

Publicat: 16 Jul. 2020, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă