Copil de 9 ani, omorat in bataie de mama lui. Ce a putut sa ii faca femeia VIDEO

Publicat: 07 iul. 2019, 18:13 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO

Caz socant si dramatic la Cluj. Un copil a fost omorat in bataie de mama sa. Politia a demarat o ancheta ampla pentru a afla adevarul.

Copil de 9 ani, omorat in bataie de mama lui. Incidentul a avut loc in noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Cluj-Napoca. Pe corpul victimei au fost găsite urme de violență. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi audiază pe mama băiatului și pe concubinul ei, informeaza MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat că anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză.

Copil de 9 ani, omorat in bataie de mama lui

„Un copil de 9 ani, care locuia în Cluj-Napoca împreună cu fratele său, mama și concubinul acesteia a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prezentând urme de violență pe corp. Echipajele trimise la fața locului nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul”, a spus Morar.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va stabili, dacă este cazul, o altă încadrare juridică a faptei. Mama copilului și concubinul acesteia sunt audiați de polițiști.

Fratii victimei, internati in centru de primire DGASPC


„Cei doi frați, un geamăn rămas în viață în vârstă de 9 ani și un altul de 12 ani, au fost aduși de un echipaj de Poliție la Centrul de primire în regim de urgență Gavroche din Cluj-Napoca, urmare a violenței în familie soldate cu decesul unui copil de 9 ani.

Zeci de pesti morti pe raul Timis. Ce s-a intamplat aici?! Garda de Mediu e in ALERTA! VIDEO

Cei doi copii sunt afectați emoțional de ceea ce s-a întâmplat, iar drepturile părintești au fost delegate directorului general al DGASPC Cluj până vom face propuneri către instanță vizavi de rămasul copiilor în sistem și exercitarea drepturilor părintești. Probabil colegii mei vor face și propunere de decădere din drepturile părintești a mamei, care a fost reținută”, a spus Chiorean.

Bataie la festival! Tinerii si-au impartit pumni si picioare, minute bune. De la ce a pornit altercatia VIDEO

„Înainte de a fi aduși la centrul nostru, copiii au fost consultați la UPU, unde s-a constatat că cel de 9 ani, geamănul celui decedat, prezintă și el urme de echimoze pe torace și pe membre. Am ajutat-o pe mamă, a fost monitorizată reintegrarea, a fost ajutată și de Primărie cu o locuință socială, dar și de o fundație”, a subliniat purtătorul de cuvânt al DGASPC Cluj.

Apa minerala si sucuri, RETRASE de la raft. ANPC a descoperit ce PERICOL ascund produsele

Publicat: 07 iul. 2019, 18:13 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO
Pe aceeași temă