Brigitte Sfat e gravida? Nasa ei a facut prima declaratie despre viitorul copil si luna de miere a mirilor

Publicat: 08 Jul. 2019, 14:48 Vedete

Ieri, 7 iulie 2019, cei doi soti si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Nunta lor a fost transmisa pe PRO TV si pe Facebook.

Brigitte Sfat e gravida? Nasa ei a facut prima declaratie despre viitorul copil. Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare, este nasa de cununie a celor doi miri. Aceasta a oferit mai multe declaratii in presa dupa fericitul eveniment de ieri.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au cununat civil pe data de 27 mai 2019. Ieri, 7 iulie 2019, cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Imaginile au fost transmise live, pe Facebook, de catre Florin Pastrama care a facut show de show inainte de a merge la biserica.

Brigitte Sfat e gravida?

„Este o nuntă românească, ca la carte. (…) Am venit cu ceva nou (n.r. cadou). Noi am dat ceva nou. Merg doar ei în luna de miere. Nu știu încă, cred că pe Coasta de Azur. N-am întrebat când se apucă de copil. Poate l-au conceput deja. Nu știu (n.r. dacă voi fi și nașă de botez). Cred că da”, a declarat nașa lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, Lizeta Haralambie la TV.

Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman! Ce de fite, nene! FOTO

Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama! Au vrut sa fie romantici, dar s-a ales praful! FOTO

„Foarte frumoasă. Este superbă. Ne-au trebuit 30 de minute să o îmbrăcăm. Acuma rămâne să o dezbrace soțul. Este emoționată. Are o rochie superbă, cu o trenă de 20-30 de metri. Este ca o prințesă. Și coroana este foarte frumoasă”, a mai declarat Lizeta Haralambie.

Scandal inainte de nunta! Brigitte l-a prins pe Pastrama la striptease! „Eu nu intru aici, e chiar striptease real” / „N-am baut nimic, le-am zis ca sunt pocait!” VIDEO

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa VIDEO

Publicat: 08 Jul. 2019, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă