EXCLUSIV | Cosmin Seleși, dorință de Crăciun. Ce obicei ar vrea să țină copiii lui: „Mi-ar plăcea să mă întorc în timp”

Publicat: 26 dec. 2023, 15:17 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cosmin Seleși, dorință de Crăciun. Cea mai așteptată petrecere a anului se apropie cu pași repezi, iar Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV, locul unde cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, divertisment și multă, multă emoție.

PROTEVELIONUL va fi construit în jurul celor mai neașteptate și amuzante provocări, concepute să stârnească hohote de râs și voie bună. Alături de prezentatorii show-ului, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu vor invita telespectatorii la dans, muzică și momente de comedie.

Pe parcursul orelor de distracție, vor urca pe scenă artiști cunoscuți, precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu și mulți alții. Nici vedetele PRO TV nu se vor lăsa mai prejos, iar Andreea Esca, Andi Moisescu, Amalia Enache, Mihai Dedu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt doar câteva dintre persoanele care vor putea fi văzute în ipostaze unice în seara de 31 decembrie.

Cosmin Seleși a oferit pentru Ciao.ro un interviu in exclusivitate despre Crăciun și Revelion.

  1. Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

Mi-ar plăcea să mă întorc în timp și să-mi pot duce copiii la țară, acolo unde am crescut și să umble și ei cu Steaua. Noi ne pregăteam cu o lună înainte, aveam flori, era o întreagă scenetă 😊. Un adevărat ritual pentru care ne pregăteam totul.

Cred că ar fi frumos să mă adun cu toată familia, frați, nepoți, toți.

  1. Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

Nu am o tradiție anume. Doar să stăm împreună la masă – masa de Crăciun e sfântă.

  1. Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Nu sunt genul de persoană care să-și facă rezoluții. Dacă mă gândesc la următorul an, sper să fim sănătoși, să fie un pic mai bine și să avem parte de PACE! Să privim la Știri și să râdem, ar fi cel mai bine pentru fiecare dintre noi.

  1. De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de Protevelion?

V-aș recomanda să fiți cu ochii pe PROTEVELION pentru că o să vă asigure un final de an încărcat de zâmbete și de voie bună. Ne-am distrat copios în cele 2 zile de filmări și abia aștept să vedeți toate nebuniile pe care le-am făcut, cât am dansat și cât de frumoasă a fost energia.

  1. Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an

Chiar am apucat să spun mai sus că mi doresc pace, așa că o să continui în nota asta și voi adăuga – haideți să fim mai buni 😊! Nu uitați să zâmbiți.

Publicat: 26 dec. 2023, 15:17 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×