EXCLUSIV | Cosmin Seleși, despre mutarea la PRO TV. De ce a plecat de la Antenă: “E ceva… mamă, mamă!”

Publicat: 13 oct. 2022, 19:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cosmin Seleși are un nou proiect, “Batem Palma?”, ce va începe curând la Pro Tv! . Cosmin Seleși este prezentatorul “Batem Palma?”, noua emisiune ce se va difuza în curând la Pro Tv.

Actorul a invitat jurnaliștii și câțiva influenceri în platoul emisiunii, ba mai mult, a filmat o ediție cu ei pentru a le arăta ce presupune exact noul său proiect de care este foarte încântat.

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după 9 ani, iar acum prezintă “Batem Palma?”, la Pro Tv. Actorul recunoaște are ceva emoții!

Cosmin Seleși, despre “Batem Palma?”: „Concurenții sunt senzaționali

Emoții pentru noul proiect tv, “Batem Palma?”, la Pro Tv?

E normal ai emoții, eu am emoții înainte de fiecare spectacol la teatru, așa nu văd de ce nu ai emoții. Da, am emoții. Dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Este o nouă provocare și simt foarte bine. O vedeți, e ceva… mamă, mamă!

E un format foarte mișto și are atât de multă emoțiecând spun “emoție”, refer la emoție de toate felurile. Îmi place proiectul, concurenții sunt senzaționali. simt bine.

Te-ai acomodat repede? Ai făcut pasul de la Antenă… la Pro Tv.

Da. Oamenii sunt drăguți, amabili, se poartă frumos. Cu o mare parte din echipă știam dinainte, am mai lucrat împreună. Nu cred este vorba de acomodare, reacomodare. E bine. e normal.

Ai mai păstrat legătura cu foștii colegi? Ai legat prietenii și la Antenă….

Da. Mai vorbesc cu foștii colegi. În 9 ani s-au legat niște prietenii, îți dai seama.

Cosmin Seleși, între „Batem Palma?”, teatru și familie

Cum reușești să te împarți între viața profesională și cea personală, de familie?

Ne organizăm. Dacă vrei cu adevărat, poți. Pentru mine este foarte important ca măcar cina, de obicei, fie în familie. Săracii ai mei, așteaptă, la orice oră termin și mâncăm împreună. Dar reușesc împart.

Îmi organizez timpul în așa fel încât petrec și cu familia. Este importantă familia. Degeaba muncești de dimineața până seara și nu-ți vezi familia două luni… n-ai făcut nimic. De ce ai muncit? Eu au nevoie de tine

Atunci când mergi la cumpărături, cărui lucru nu-i reziști?

Tot ce ține de gătit. Acolo e o problemă la mine. Aș cumpăra de toate. Și dacă duc la cumpărături și înfometat… s-a terminat. Cumpăr jumătate de magazin.

Gătești?

Da. Îmi plac multe ciorbele. Îmi place le fac șimi place le și mănânc.

Mănânc, sunt gurmand. Sunt disperat după mâncare. Nu fac sport, dar mănânc cu grijă.

Proiecte în teatru?

În momentul de față suntem oarecum în stand by. O scot o premieră în curând cu Mihaela Velicu și Paul Ipate, în regia lui Răzvan Oprea, ori în iarna asta, ori în cât mai repede ianuarie, februarie. E o comedie foarte drăguță, o aflați despre ea. “Te despart de nu te vezi” se numește. Este un text franțuzesc, se joacă de vreo 15-20 de ani cu mare succes în Franța, la Paris. Am cumpărat drepturile și o facem noi. Deja am început.

Dacă n-ar fi fost să alegi televiziunea și teatru… ce meserie ai fi ales?

Cred antreprenor. Cred da. Cred fi fost în stare. Sau marketing.

Ce poți câștiga la emisiunea „Batem Palma?” prezentată de Cosmin Seleși?

Formatul „Batem Palma?” este o licență internațională (Deal or No Deal) și este produs în foarte multe teritorii. Este un game show în care participanții au șansa unui câștig între 1 ban și 100.000 de lei. Jocul nu presupune întrebări de cultură generală sau alte skill-uri anume, ci este vorba doar de noroc.

În mare, lucrurile stau așa: avem 24 de concurenți, un host și 24 de cutii care conțin sume (tag-uri cu sume, nu bani cash) între 1 ban și 100.000 de lei. Aceste sume sunt așezate în cutii de un avocat, care mai apoi le sigilează. Avocatul este prezent în platou pe toată durata filmărilor și prezentatorul emisiunii interacționează la fiecare joc cu el asigurând pe toată lumea că este singurul care știe cum sunt așezați banii în cutii.

Cutiile sunt aduse în platou și concurenții trag dintr-un bol numere de la 1 la 24. Fiecare primește cutia cu numărul extras, evident fără să știe ce se află înăuntru. Mai apoi, computerul extrage random numele unui jucător dintre cei 24. Acesta își ia cutia și vine la pupitrul central lângă host. El va fi jucătorul zilei.

Pe panoul led din față se regăsesc sumele din cutii. Pe o coloană sume mici și pe cealaltă sume mari… până la 100.000 de lei. Misiunea jucătorului este ca pe parcursul mai multor runde de joc să deschidă cutiile celorlalți protagoniști și să elimine din joc cât mai multe sume mici.

Runda 1 – deschide 6 cutii – în funcție de sumele eliminate, o entitate numită Bancă, nevăzută de jucător, care comunică telefonic cu hostul, îi va face o ofertă financiară în funcție de sumele aflate încă în joc.

7 runde de joc la „Batem Palma?”

Runda 2- deschide 4 cutii

Oferta Banca

Runda 3 – deschide 3 cutii

Oferta Banca

Runda 4 – deschide 3 cutii

Oferta Banca

Runda 5 – deschide 3 cutii

Oferta Banca

Runda 6 – deschide 2 cutii

Oferta Banca

Runda 7 – deschide 1 cutie

Oferta Banca

Dacă refuză toate ofertele Băncii, concurentul deschide la final cutia sa.

Foto: Ciao.ro / Instagram.com/ Arhiva Ciao.ro

Publicat: 13 oct. 2022, 19:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×