Dan Negru nu și-a încheiat socotelile cu Antena 1! A plecat cu cel mai valoros bonus primit de la foștii patroni

Publicat: 07 Feb. 2022, 11:20 Vedete

Dan Negru a rămas subiect intens de discuție prin Antena 1, după ce și-a dat demisia, iar motivul pare să fie o mașină scumpă pe care a primit-o din partea patronilor în urmă cu mai mult timp și pe care nu ar fi ”predat-o” încă. 

Dan Negru i-a ținut în suspans pe șefii ”Antenelor”, dar și pe admiratorii lui, cu trecerea la postul Kanal D, dar la începutul anului a semnat! S-a terminat, oare, telenovela? Sursele CANCAN.RO aveau să dezvăluie că prezentatorul a plecat și cu mașina pe care Antena i-o oferise bonus!

Nu e vorba de nicio ”țeapă”, însă. Dan Negru a preluat mașina, un superb Range Rover Evoque, de la trustul la care a făcut istorie vreme de 22 de ani, iar când a semnat cu Kanal D, ar fi trebuit să se ”descotorosească” de chei. Avea de gând s-o facă într-o zi, dar timpul l-a furat și a rămas cu piciorul pe pedala bolidului pe care l-a învățat pe de rost. De altfel, cu el avea să-l preia de la scară pe Horia Moculescu, primul lui șef, la TVR, pentru realizarea emisiunii ”Legendele”.

O sursă din trustul Intact a explicat ce se va întâmpla cu mașina de serviciu a lui Dan Negru.

Da, nu a predat-o, dar fără intenție. Oricum, până când va intra în pâine la Kanal D mai durează. Am înțeles că prin martie. Cert este că nu se pune problema de mașină, va rămâne la el, poate s-o dea când vrea, nu-i mare lucru. Cred că ar putea să o și păstreze. Cei de aici nu își permit să îi spună ceva lui Dan, la ce a însemnat el pentru postul nostru”, a spus sursa. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce salariu primește Dan Negru la Kanal D

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D?

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat prezentatorul.

Publicat: 07 Feb. 2022, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă