Către ce colegi din breaslă aruncă Dan Negru ”săgeți otrăvite”: „Mă uit amuzat cum piața TV de la noi e un playback continuu!”

Publicat: 17 aug. 2022, 20:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Dan Negru se pregătește de noua emisiune “Tu urmezi!” pe care o va prezenta la Kanal D. Omul de televiziune spune este un show diferit față de celelalte din România și abia așteaptă -l aducă în fața telespectatorilor.

Dan Negru despre “Tu urmezi!”: „ uit amuzant de niște ani de zile cum piața TV de la noi e un playback continuu, ce fac unii copiază alții

Că tot l-am “prins” ne vorbească despre noua lui emisiune, am profitat dezbatem și alte subiecte. Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, și motivul real pentru care de ani buni refuză vehement participe la podcasturi, dar și care este adevărul în “scandalul” cu Cabral Ibacka.

Mai mult, am aflat secrete din viața personală a omului Dan Negru. Cum sunt împărțite treburile în casă sau de ce se ceartă cu “samsariila piață? Aflați în interviul de mai jos!

Dan, prezinți, în curând, un nou show la Kanal D, Tu urmezi! La ce se aștepte telespectatorii?

Dan Negru: În niciun caz la o copie a vreunui show. uit amuzat de niște ani de zile cum piața TV de la noi e un playback continuu, ce fac unii copiază alții. râde dacă n-ar fi trist pentru astfel de decizii au făcut ca televiziunea din România piardă mult în fața online-ului.

Noi am îndepărtat publicul TV de la televizior oferindu-i același tip de formate TV. Tu urmezi!” e alternativa. Așa cum au fost show-urile cu copii sau blonde, de exemplu. Erau unice în piață. Cred în unicitate, în Inovație. De asta venim cu un show unic în piața media, inovator, dar mai ales unic.

Cine poate merge la casting la „Tu urmezi!”: Nu judecăm după înfățișare, aspect, sex, naționalitate”

Concurenții de la Tu urmezi vor sta la coadă la distracție, cultură generală și premii uriașe. Dar tu îți mai amintești la ce stăteai la coadă? Care era miza?

Dan Negru: Stăteam la cozi de nevoie, acum se stă la coadă de bună voie. În adolescența mea îmi amintesc cozile la mâncare, dar mi le amintesc și pe cele de la librării, se stătea la coadă la cărți. Pare incredibil azi, dar au existat și cozi la cărți în România.

Castingul pentru Tu urmezi! este în plină desfășurare, cum ar trebui fie candidatul ideal pentru această emisiune?

Dan Negru: Îi primim pe toți, asta e frumusețea jocului. Nu judecăm după înfățișare, aspect, sex, naționalitate. Deschidem porțile tuturor. E un show total diferit de reality-show-uri de umilința cu vedete puse în situații stânjenitoare. Eu nu cred publicul smart mai vrea așa ceva la televizor, noi am rămas blocați în timp când acum 25 de ani puneam vedetele bage mâna în niște acvarii unde erau șerpi. Lumea s-a schimbat.

Emisiunea pe care o vei prezenta la Kanal D este una de succes în Italia, prezentată de 9 ani de unul dintre cei mai buni prezentatori de-ai lor. Te aștepți la o asemenea longevitate a emisiunii “Tu urmezi!” și în România?

Dan Negru: Știu cum e longevitatea în TV. Fac revelioane de 25 de ani. Am avut multe formate TV care s-au difuzat zeci de ani. Paolo Bonolis e prezentatorul lor și e deja trecut de prima tinerețe. La 51 de ani ai mei încerc arăt și în televiziunea din România vârsta nu e un impediment, dimpotrivă.

Dan Negru: „După 25 de ani de revelioane lider de audiență, nu știu cum a fost posibil”

Jocul cuvintelor cu Dan Negru este un fenomen național. Care crezi este rețeta succesului?

Dan Negru: E greu de vândut o rețetă a succesului pentru ea nu există. Eu, după 25 de ani de revelioane lider de audiență, nu știu cum a fost posibil. Niciodată nu am găsit o explicație decât Dumnezeu a fost bun cu noi. E singura explicație pe care am găsit-o în anii ăștia.

Vreme bună de plimbări, acum vara? Cum ai reușit îți încarci bateriile? Ce te relaxează? Vacanță în România sau în străinătate? Munte sau mare?

Dan Negru: Îmi încarc bateriile cu oameni, și nu cu locuri sau obiecte. Și oamenii care ajută fac asta sunt ai mei. Dacă sunt cu ei nu mai are valoare locul unde sunt. Nu am alegeri de tip alb/negru, îmi plac locuri de la noi la fel de mult cât îmi plac locuri din alte țări. Marea, muntele sunt la fel. Îmi plac ambele, dar nu contează unde mergi, ci contează cu cine o faci.

Care este cea mai frumoasă amintire de-a ta, din copilărie? Care crezi este lupta/ dacă există, între generații?

Dan Negru: Amintirile frumoase sunt cele de când tata, bunicii erau lângă mine. Din copilăria mea a rămas doar mama. Amintirile frumoase de atunci sunt cele în care eram toți, împreună. Da, cred în conflictul între generații, copiii mei cresc cu alte sunete, de exemplu, decât cele cu care am crescut eu, eu nu aveam sunetele telefoanelor mobile. Ei sunt familiarizați cu așa ceva. De aici și separarea în preferințe muzicale. Dar asta e doar un mic exemplu. Dar înțelepciunea celor în vârstă trebuie fie hotărâtoare în conflict, cei bătrâni trebuie știe închidă mai mult ochii.

De ce refuză Dan Negru, prezentatorul noului show „Tu urmezi!”, invitațiile în podcasturi?

De ce refuzi mergi la podcasturi? Spuneai la un moment dat erai la un pas de ceartă/scandal cu Măruță, după ce i-ai refuzat invitația? Care este motivul pentru care nu accepți astfel de invitații?

Dan Negru: Nu-mi place abundența, inflația. E o inflație de podcasturi, toți au povești de spus, toți au păreri, oricât de idioți ar fi. Inflația asta de păreri e nocivă, ar trebuie existe o cenzură democratică și nu lăsam orice stupid aibă o părere. De asta cred podcasturile garantează prostia prin invitații care adeseori au minte puțină și orgoliu mult. E o modă care rezistă atâta vreme cât YouTube e dispus plătească prostia, pe cei care prin podcasturi aduc invitați de toate tipurile.

Care este adevărul în relația dintre tine și Cabral? La un moment dat s-a scris în presă sunteți în scandal. Tu ai revenit cu declarații și ai infirmat. Ai spus sunt doar glume. Dar… Ai mai spus la un moment dat, chiar era te iei la bătaie cu Cabral. E real? Care era motivul?

Dan Negru: Am o relație excelentă cu Cabral și bătaia era probabil o glumă de-a noastră. Sincer, nici măcar nu-mi mai amintesc despre ce era vorba, dar zilele trecute i-am urat succes lui Cabral cu noul lui proiect după cum și el mi-a ținut pumnii când am plecat la Kanal D.

Dan Negru: „Cumpăr cele mai nesănătoase alimente, de la sucuri acidulate la chipsuri. Îmi plac piețele cu țărani adevărați și nu cu samsari”

Cum sunt împărțite treburile în casă? Ce responsabilități ai? Gătești, faci lecții cu copiii…?

Dan Negru: Nu mă pricep gătesc. Deloc. Nici tata nu se pricepea. Nici bunicul meu. O fi trăsătură de familie. Eu sunt cu joaca și uneori cu lecțiile. Dar de cele mai multe ori cu enterteinment. Ca la serviciu. Dar încărcam găsim calea de mijloc.

Cărui lucru nu-i poți rezista atunci când te duci la cumpărături la supermarket?

Dan Negru: Cumpăr cele mai nesănătoase alimente, de la sucuri acidulate la chipsuri. De asta evit supermarketurile și eu sunt cel care merge în piață. Îmi plac piețele cu țărani adevărați și nu cu samsari. Uneori iau la hărță cu samsarii din piețe care ridică prețurile. Sunt un fan al piețelor.

Publicat: 17 aug. 2022, 20:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă