Dan Negru nici nu vrea să audă de medici, deși recunoaște că are nevoie de ”reparații”: ”Nu-mi șterg ridurile. Nici păr nu mai am! Îmi este frică…”

Publicat: 30 apr. 2022, 18:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Dan Negru a început o nouă emisiune la Kanal D, “Jocul Cuvintelor”, show la care are invitați oameni “din popor”, cum s-ar spune, și nu vedete așa cum și-a obișnuit telespectatorii de peste 20 de ani. Prezentatorul tv ne-a invitat în platoul spectaculos al noului său show, recent. Dan Negru ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a dezvăluit și “secrete” de-ale sale.

„Cei mici cu ochii pe mine. Trebuie să fiu tătic model”

CIAO.RO: Care a fost cel mai bun lucru pe care l-ai învățat de la părinții tăi?

Dan Negru: Da, bună asta. Știi ce am învățat? Omenia. Cred că e cel mai important lucru și asta încerc să le-o transmit și eu alor mei. Omenia de a fi om cu oricine. Când intri undeva să dai “bună ziua”, când pleci să saluți. Am văzut așa… oameni care, dintr-odată, au devenit aroganți doar pentru că de pe o zi pe alta s-au trezit cu niște bani. Cred că asta m-au învățat ai mei, da, omenia. Ai mei au avut o viață mai complicată că au fost deportați în Bărăgan și atunci cred că de asta și-au păstrat… omenia.

CIAO.RO: Care a fost cea mai mare năzdrăvănie pe care ai făcut-o în anii tăi de ”rebeliune”?

Dan Negru: Acum nu mai fac. Știi de ce? Că stau cei mici cu ochii pe mine. Sunt mai blând așa, trebuie să fiu tătic model. Acum aștept să facă ei năzdrăvănii.

CIAO.RO: Sincer, ai fost vreodată gelos? Ai simțit în timpul căsniciei, de-a lungul timpului, că trebuie să depui un pic mai multe efort ca să meargă lucrurile?

Dan Negru: Am avut și de astea de gelozie…

Nevasta mea nu apare prin ziare, nu se pricepe la de astea, e medic stomatolog.

CIAO.RO: Tu ești idol pentru mulți români, îți apreciază cariera, profesionalismul, faptul că ești un tip care nu caută artificii ca să se facă plăcut. Întrebarea e: ce modele și-au ales copiii tăi (cu excepția ta și a soției)? Încotro se îndreaptă interesul lor?

Prezentatorul “Jocul Cuvintelor”, despre copiii săi: “Nu se uită deloc la televizor”

Dan Negru: Mi-e frică cu asta, că trebuie să-i ții, să-i dirijezi. Știi ce noroc am cu cei mici ai mei? Nu se uită deloc la televizor. N-au model pe tv. La noi în casă mai vin oamenii, colegi de-ai mei, iar copiii nu-i cunosc. Se uită, nu îi știu. În schimb, stau pe online. Au program, le-a pus nevastă-mea timp, durată. O oră știu că are voie cea mare și cel mic jumătate de oră. Și apoi îi controlează. Eu sunt cel care le mai dau drumul așa din când în când, le mai dau drumul de la parolă. Să știi că e complicat asta cu modelele că nu prea știi de unde să-ți mai iei modele în ziua de azi.

Televiziunea… nu vezi că nu prea mai oferă nimic, înainte mai construia televiziunea oameni, mai construia vedete chiar. Eu făceam, îmi amintesc, show-uri, îi aveam invitați pe Stela Popescu, pe Beligan, pe Piersic… acum, emisia asta, Jocul Cuvintelor, o fac cu oameni simpli. Știi de ce? Nu mai am pe cine să mai chem. Nu zic cu nostalgie. Îl aduceam pe Piersic și povestea jumătate de oră. Făceam emisiuni de genul acesta, quiz cu Vadim. Mamăăă! Avea atât de multe povești! Îl întrebam, de exemplu, pe Vadim “Cine a inventat avionul cu reacție”. Și el îmi spunea “m-am întâlnit cu Henry Coandă în o mie…” Acum e mai complicat să mai găsești…

CIAO.RO: Te-ai căutat vreodată pe Google, să vezi ce s-a mai scris despre tine?

Dan Negru: Cum să nu! Ultima dată, acum vreo 2 săptămâni, m-a sunat mama, speriată rău. Cică a apărut și la televizor… că am murit. Și acum, dacă dai pe google, găsești. Mi-au scris oamenii, apropiații, m-au sunat. Asta e cea mai tare…

Dan Negru, prezentatorul “Jocul Cuvintelor”: “Mi-e frică să mă duc la nevastă-mea să-mi scot dinții”

CIAO.RO: Pentru că nici tu nu ești perfect, iată că unii s-au gândit să se lege de…ridurile tale. Te-ai gândit vreodată să le ”ștergi”?

Dan Negru: Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții.

N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune.

CIAO.RO: Cât accent pui pe haine și bijuterii? Cum arată, de exemplu, dressingul tău?

Dan Negru: Cea mai bună bijuterie a bărbatului cred că este verigheta. În rest, n-am inele sau chestii exagerate.

CIAO.RO: Ești un tată darnic? Până unde merg limitele tale când copiii vin la tine cu ochi de căprioară și îți cer bani pentru diverse ”nimicuri”?

Dan Negru: Fii atentă, n-am ajuns încă să-mi ceară bani. La 10-12 ani încă n-au de astea. Cred că eu o să fiu cu frână de mână la asta cu banii. Nevastă-mea cred că o să le dea, aici cred că va fi invers.

Dan Negru: „M-a luat de câteva ori rușinea când stăteam la coadă”

CIAO.RO: Te-ai folosit vreodată de statutul tău ca să obții ceva?

Dan Negru: Mi s-a întâmplat, da. M-a luat de câteva ori rușinea când stăteam la coadă și-mi ziceau “bagă-te înainte”, la impozite și la de astea. De câteva ori mai scăpam… “ia, uite-l pe ăla, hai înainte”. M-a ajutat de câteva ori.

Eu sunt fanul nr 1 al lu Paolo Bonolis, e cel mai bun prezentator italian. Și când a făcut un format de-al lui, am stat la o vorbă toți, el nu face nimic. El nu cumpără benzină, el nu plătește impozite, ăla e starul Mondial, star de televiziune. Are un million 200 de mii pe lună, are 13 milioane pe an. Are asistente, are tot, dar în chioșcul ăsta al nostru.. hai, mă… fugi de aici.

Sursa Foto: Kanal D / Ciao.ro

Publicat: 30 apr. 2022, 18:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă