Dan Negru a venit în prima zi de muncă la Kanal D cu o mașină care costă cât un apartament!

Publicat: 28 Jan. 2022, 10:38 Vedete

Dan Negru a început în forță anul 2022! A semnat un contract ”barosan”, pe măsura valorii sale, cu turcii de la Kanal D, și este pregătit să detoneze iar audiențele. Planurile despre noul proiect TV sunt deja în desfășurare, iar prezentatorul a trecut pe la noul sediu de muncă la volanul unei super-mașini! 

Dan Negru și-a dat demisia din Antena 1, televiziune pentru care a lucrat vreme de 22 de ani, și a bătut palma pentru un contract la Kanal D. Oferta a fost una generoasă: un salariu mult mai mare, dar și bonusuri consistente. Ulterior nu a mai rămas decât o primă întâlnire pentru a pune, probabil, pe hârtie „planul de atac” al celebrului prezentator.

Adică emisiunile pe care le va prezenta, orele de emisie și multe altele. Timp este berechet, Dan Negru urmând să demareze munca la noua televiziune la începutul lunii martie.

Cu toate astea, ”Regele audiențelor” a trecut joi, după-amiază, pe la Kanal D. A venit cu noua mașină, un Mercedes culoarea gri-metalizat, și imediat s-a prezentat în fața șefilor, pentru a trece la treabă. Mai bine de o oră a purtat acolo discuții, când s-a stabilit și următoarea vizită. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Ce salariu fabulos și-a negociat Dan Negru

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D?

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat prezentatorul.

Publicat: 28 Jan. 2022, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă