De ce își dorește Dan Negru să dezvăluie salariul Andreei Esca: ”Ce mă enervează cel mai tare e…”

Publicat: 09 Feb. 2022, 11:19 Vedete

Dan Negru a schimbat ”tabăra”, după ce a fost fidel timp de 22 de ani trustului Intact, dar nu vrea să se oprească aici cu ”transformările”. El și-ar dori să ofere mai multă transparență unor aspecte care au fost mereu subiecte de intrigă. Cum ar fi salariile prezentatorilor! 

Dan Negru afirmă despre sine că a fost dintotdeauna o gazdă dependentă de format, dar și un personaj extrem de muncitor, în raport cu Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu sau Andreea Marin, pe care îi consideră figuri iconice pentru televiziunea din România.

Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a declarat Dan Negru. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce salariu a negociat Dan Negru cu patronii Kanal D

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D?

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat prezentatorul.

Publicat: 09 Feb. 2022, 11:19 Vedete
Pe aceeași temă