Cosmin Seleși a „bătut palma” cu o altă televiziune din România! Ce emisiune va prezenta

Publicat: 14 sept. 2022, 20:58 Autor: Camelia Vedete

Cosmin Seleși a „bătut palma” cu o altă televiziune din România! Cosmin Seleși va prezenta o nouă emisiune la o altă televiziune din România. Se pare că, actorul a încheiat orice colaborare cu Antena 1 și s-a mutat la concurență.

Din această toamnă, Cosmin Seleși apare din nou pe micul ecran. Astfel, actorul va avea o nouă emisiune la PRO TV, care se numește „Batem Palma”.

Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. O emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul. O șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă ai putea obține o sumă importantă de bani. Batem Palma?

Cosmin Seleși a „bătut palma” cu o altă televiziune din România!

În curând, cei de acasă se vor bucura de un show ce nu ar trebui ratat, dar și de un prezentator care vine cu o energie de zile mari, cu o pasiune pentru televiziune care se transmite la fiecare pas și cu un dor de telespectatorii dornici de spectacol: Cosmin Seleși!

Cunoscutul și îndrăgitul actor și om de televiziune revine în PRO TV și se va afla la cârma unei emisiuni în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă una extrem de mică!

Încărcat cu energie, înainte de startul filmărilor, Cosmin Seleși declară:

”Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”

Cu ce s-a ocupat Cosmin Seleși până acum

Fosta vedetă Antena 1 a investit într-un proiect personal, care începe să-și arate roadele. Cosmin Seleși și-a înființat propriul band cu care cântă la diverse petreceri private, dar și la nunți și la botezuri.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani. Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000.

Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi. Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată”, a spus Seleși pentru playtech.ro.

Publicat: 14 sept. 2022, 20:58 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×