Radu Vâlcan, mesaj categoric pentru Cosmin Seleși: „Termină cu astea”. De la ce a pornit totul

Publicat: 07 ian. 2024, 12:10 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Radu Vâlcan și Cosmin Seleși, doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV românești, au creat „panică” în rândul fanilor cu cea mai recentă postare din social media. Soțul Adelei Popescu nu s-a mai putut abține și a reacționat, după un gest pe care colegul său de breaslă i l-a făcut. Despre ce a fost, de fapt, vorba între cei doi. 

Atât Radu, cât și Cosmin, activează pe platformele din social media. Țin legătura cu fanii, postează atât momente amuzante, cât și mai puțin amuzante sau diverse imagini. Totuși, cei doi oameni de televiziune au ajuns să se „certe” pe Instagram, din cauza unei situații pe care fostul moderator al emisiunii „Batem palma”, de la Pro TV, a provocat-o.

Radu Vâlcan, „supărat” pe Cosmin Seleși

Din fericire pentru fanii celor doi, motivul „scandalului” a fost o masă copioasă cu care Cosmin Seleși a vrut să-și oftice prietenul. Mai concret, acesta l-a menționat pe Radu Vâlcan într-o postare pe Instagram, în timp ce pe masă se aflau mai multe tipuri de mâncare, pentru a-i face poftă prietenului său.

Probabil salivând la bunătățile pe care le savura Seleși, soțul Adelei Popescu a venit cu o reacție: „Termină cu astea”. 

Ce face Radu Vâlcan în timp ce soția doarme!

Ce face Radu Vâlcan în timp ce soția doarme! Cum a fost surprins la 2 dimineața, fără Adela Popescu și fără cei trei copii. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au întors din Laponia, acolo unde au avut parte de o vacanță de poveste, acasă la Moș Crăciun. Cu toate acestea, cuplul nu a stat prea mult pe meleaguri românești și și-au făcut bagajele către o nouă destinație. De data aceasta este vorba despre o vacanță într-un loc cu multă căldură: Phuket, Thailanda.

Însă, deși au plecat împreună, se pare că Radu Vâlcan a cam rămas singur, la un moment dat, pe aeroport, și asta deoarece, scumpa lui soție și cei trei copiii au ținut să se pregătească pentru lungul zbor și au tras un pui de somn. Citește tot articolul aici.

Publicat: 07 ian. 2024, 12:10 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×