Mihai Bobonete i-a facut roast lui Maruta! „Nu mai esti nici tu ce erai, stai linistit! Doar babele se mai uita la tine! Acuma de cand ti-ai pus si tu par…” VIDEO

Publicat: 10 May. 2019, 16:28 Vedete

Cei doi colegi de la Pro TV sunt si prieteni buni in afara televiziunii si Bobonete si-a permis sa-l ia tare de tot peste picior pe Maruta.

Mihai Bobonete i-a facut roast lui Maruta! „Nu mai esti nici tu ce erai”. Mihai Bobonete a fost invitat la Maruta in emisiune si a profitat de faptul ca Maruta a vrut sa-l ajute cu contul de Instagram si a facut cateva glume pe seama lui si a emisiunii.

Maruta a vrut sa fie un coleg bun si sa-l invite pe „Bobita” din Las Fierbinti sa isi promoveze show-urile pe care le tine la Londra si Paris la el in emisiune. Bobonete insa era foarte pus pe glume si l-a luat la misto pe Maruta dupa ce el s-a oferit sa-l ajute cu numarul de urmaritori pe Instagram.

Catalin Maruta a vrut sa zica pe post (asa cum face mai cu fiecare invitat) contul oficial de Instagram al lui Mihai Bobonete si se astepta sa-l impresioneze pe comediat cu numarul impresionat de noi urmaritori care vor veni pe pagina lui in direct. Dar dupa cateva secunde cand Bobonete si-a dat seama ce incearca Maruta i-a explicat totusi de ce sunt slabe sanse ca asta sa se intample.

Dialogul dintre ei doi a fost savuros:

Maruta: „Ori nu se uita nimeni la noi, ori s-a blocat Instagramul?”

Bobonete: „Pai ce ba, tu crezi ca iti da asa instant?”

Maruta: „Da ma, pai tu stii cum e la noi?”

Bobonete: „Nu mai esti nici tu Maruta ce erai, stai linistit. I-ai dat lu ala, i-ai dat lu ala, i-ai facut pe toti mari cu Instagramu si acuma… Cine se mai uita la tine, doar babele. Trebuie sa dai galeti si ulei ca sa te mai voteze lumea. Trebuie sa promiti ceva.”

Mihai Bobonete i-a facut roast lui Maruta VIDEO

Discutia intre ei a continuat si au adus vorba daca si unul si celalalt si-ar mai dori sa faca un copil. Si Mihai Bobonete dar si Maruta au recunoscut ca se gandesc serios si unii si altii sa mai faca un copil, ba Maruta chiar a zis ca are de gand sa chiar faca ceva in sensul asta: „As mai vrea sa mai fac!”

La finalul emisiunii Bobonete i-a povestit lui Maruta despre „dieta” lui cu oua prajite cu cartofi prajiti si salam prajit, iar Maruta tocmai i-a atras atentia ca in emisiune urmeaza sa vina Laura Cosoi si sa vorbeasca despre mancarurile sanatoase, iar atunci Bobita l-a taxat iar pe Maruta: „Noi doi, ce dracu sa mai vorbim noi de sanatate? Bine acuma de cand ti-ai mai pus si tu par, alea, alea, esti mai bine.”

Publicat: 10 May. 2019, 16:28 Vedete
Pe aceeași temă