Iubitul Ioanei Tufaru a ajuns la spital! Saracul Ionut, ce a patit in vacanta

Publicat: 11 Jul. 2019, 11:21 Vedete

Vacanta cu peripetii pentru familia Ioanei Tufaru. Aceasta isi dorea ca, vara aceasta, sa petreaca cel putin o luna la mare, alaturi de familie.

Din pacate, iubitul Ioanei Tufaru a ajuns de urgenta la spital, in Bucuresti. Cei doi au fost nevoiti sa isi scurteze vacanta de vara pe care si-o petreceau in Costinesti. Si asta pentru ca Ionut a stat prea mult in soare si a facut insolatie.

Ioana Tufaru a marturisit ca isi dorea, de fapt, sa stea o luna din vara lui 2019 in Costinesti. Intamplarea face ca iubitului sau sa i se faca rau si au fost nevoiti sa revina in Capitala. In plus, fiica Andei Calugareanu sustine ca deja incepuse sa se plictiseasca.

Iubitul Ioanei Tufaru a ajuns la spital

„Anul trecut am stat 10 zile, anul acesta am vrut să stăm o lună sau trei săptămâni, cel puţin, la Costineşti. Problema este că Ionuţ a făcut insolaţie, s-a simţit foarte rău, şi am preferat să plecăm când şi-a revenit. În plus, eu începusem să mă plictisesc!”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Ioana Tufaru a reusit sa slabeasca 75 de kilograme. Este extrem de mandra de aceasta reusita

Pentru ca erau departe de casa si de medicul lor, familia Ioanei Tufaru s-a apucat de strans bagaje, imediat. Acestia au fost nevoiti sa se intoarca in Bucuresti mai devreme pentru ca Ionut sa poata merge la doctor.

EXCLUSIV. Cand face sex Ioana Tufaru cu Ionut, sotul ei. Cei doi impart aceeasi camera cu fiul lor

„Aşa că ne-am strâns lucrurile şi am plecat, urgent, la Bucureşti. Poate mai dăm o fugă pe litoral, la începutul lui septembrie, dar să vedem cum stăm cu banii…”, a mai spus ea.

Ioana Tufaru, fericită că i-a fost primit fiul la grădiniță: “Are 4 ani și încă are pampers” – VIDEO Exclusiv

Publicat: 11 Jul. 2019, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă