Ioana Tufaru, fericită că i-a fost primit fiul la grădiniță: “Are 4 ani și încă are pampers” – VIDEO Exclusiv

Publicat: 30 May. 2019, 23:00 News 3

De o săptămână, Ioana Tufaru și-a înscris fiul la o grădiniță privată din apropierea locuinței sale.

Ioana Tufaru e fericită din cale-afară, de o săptămână, de când a reușit să-și înscrie fiul la grădiniță. Fiica Andei Călugăreanu susține că a bătut la multe uși până a găsit o grădiniță care să-l accepte pe Luca. Ea ne-a dezvăluit că principalul motiv pentru care nu i-a fost primit băiatul este faptul că, la aproape 4 anișori, încă poartă pampers.

“Lui Luca îi place mult la grădiniță, îi place să stea cu copiii, să se joace. Este o grădiniță privată, sunt mulțumită cât plătesc, și-mi convine că pot să-l aduc și pe timpul verii, căci doamnele educatoarele își iau concediu prin rotație. Sunt tare bucuroasă că mi l-a primit cu pampers pentru că până acum am tărăgănat-o cu grădinița pentru că nu mi l-a primit niciunde cu pampers, a fost o problemă mare. Unii mi-au dat și peste nas: “Cine credeți că stă să vi-l schimbe de pampers?”. De parcă era o mare greutate, de parcă îți trebuia facultate ca să-l schimbi de pampers. Aici, la Afterschool Bambini’s, nu doar că-l schimbă de pampers, dar îl și spală, îi face baie, îl schimbă de hăinuțe.

Cum arata fiul Ioanei Tufaru. Micutul Luca e bucatica rupta din tatal lui

Ioana Tufaru își duce zilnic fiul la grădiniță

La noi acasă, când facem baie e jale, țipă foarte tare, nu te poți înțelege cu el. E stres maxim. Țipă atât de tare încât vin vecinii la ușă să ne întrebe ce se întâmplă. La grădiniță se pare că nu face așa. Comportamentul lui este diferit aici. Doamnele îmi spun că este foarte cuminte, că ascultă, că la baie nu țipă când pun dușul pe el, așa cum face acasă, și că mănâncă frumos. Păi acasă, dacă mănâncă singur, face ca porcul pe el și în jurul lui. Recomand părinților această grădiniță pentru că aici sunt oameni frumoși, doamnele se poartă impecabil cu copiii. Am auzit că la alte grădinițe sunt probleme cu educatoarele care ori nu se poartă frumos, ori n-au grijă, ori nu le dă să mănânce, sunt tot felul de probleme”, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Fiul Ioanei Tufaru s-a acomodat ușor la grădiniță

Micuțul s-a integrat rapid, iar educatoarele spun că este un copil isteț și cuminte. “Luca este la noi la grădiniță doar de o săptămână, este la grupa mică, grupă în care sunt 7 copii. Dar s-a adaptat foarte repede, este un copil isteț și sociabil, interacționează bine și cu ceilalți copii. Este curat, îmbrăcat bine, se vede că Ioana are grijă de el. Acum încercam să-l învățăm să renunțe la pampers. Vom reuși, cu siguranță. Mai avem copii de 4 ani, fix în această situație, dar se va rezolvă. Luca mănâncă singur, acum și doarme bine, deși la început au fost ceva probleme cu somnul, dar s-au rezolvat, se implică în activități, e un copil isteț. Toate activitățile noastre sunt bazate pe joacă, așa învățăm lucruri. În funcție de fiecare copil alegem și activitatea”, ne-a declarat Florentina, una din educatoarele lui Luca.

Publicat: 30 May. 2019, 23:00 News 3
Pe aceeași temă