Ioana Tufaru este inconștientă?! Cum s-a pozat în plină pandemie, împreună cu băiețelul ei: ”Na, ete așa, ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona”

Publicat: 24 Mar. 2020, 21:17 Vedete

Ioana Tufaru este inconștientă? Cam așa s-au întrebat mulți dintre internauți când au văzut postarea pe care a făcut-o recent! În timp ce mii de bucureșteni s-au încuiat în casă de teamă să nu fie infectați cu Coronavirus, fiica Andei Călugăreanu și-a scos copilul prin oraș!

Ioana Tufaru și-a scos copilul în oraș

S-a întâmplat chiar înainte ca autoritățile să ia decizia de a închide toate localurile. Ea a postat și câteva imagini cu micuțul Luca, în vârstă de 4 ani, din fast-food-ul la care s-a dus să ia masa, împreună cu nașa băiețelului, după cum a precizat chiar Ioana în postare.

“Na, ete așa!…..ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!!!! Am petrecut o după amiază superbă cu nășica noastră! Mulțumim nășică, te iubim!

 #sacsacsaccaamiesit

 #noinunetememdecoronabaubau”, a scris Tufaru în dreptul imaginilor postate.

Culmea este că, mulți dintre prietenii ei virtuali nu au “tras-o de urechi” că și-a dus fiul la fast-food, în timp ce în această perioadă este indicat să stai în casă pentru a te feri de infecția cu Coronavirus, ba din contra, i-au întrebat ce mănâncă și le-au urat “pofta bună”!

Ioana Tufaru primește ajutor social pe viață

Fiica Andei Călugărenu a reușit să pună mâna pe câteva colaborări la un teatru din București, înainte ca această criză economică cauzată de pandemie să se instaureze. ”Norocul” ei, dacă îl putem numi așa, este faptul că primește un ajutor social de la stat, însă destul de mic, și locuiește într-o casă pentru care Gigi Becali s-a angajat să-i plătească chiria.

”Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

 

Publicat: 24 Mar. 2020, 21:17 Vedete
Pe aceeași temă