Ioana Tufaru, declarații exclusive desprea zvonurile divorțului de Ionuț!

Publicat: 19 May. 2021, 15:17 Vedete

Recent a apărut un zvon cum că Ioana Tufaru și soțul ei, Ionuț, s-ar fi certat și că au de gând să divorțeze. Reporterii CIAO.RO au întâlnit-o pe fiica Andei Călugăreanu la mormântul mamei sale din Cimitirul Bellu, după Paște. Ioana fusese să împartă pachete și să aprindă lumânări, ce este drept, nu însoțită de Ionuț, ci de nașa fiului său, Luca.

Soțul rămăsese cu fiul acasă, după cum ne-a declarat chiar ea. După ce ne-a povestit despre mama ei și vizita la cimitir, Ioana Tufaru ne-a lămurit și ce căsnicie frumoasă are. Ea ne-a povestit cum au petrecut de Paște în familie, dar și ce planuri de vacanță are în această vară împreună cu soțul și cu fiul.

Ioana Tufaru, despre cum a petrecut de Paște alături de soț și fiu

Reporter: Cum ați petrecut în prima zi de Paște?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Noaptea nu am fost la biserică pentru că noi stăm foarte departe și noaptea e mai greu de ieșit de acolo. Dar sunt vecini care au mașină proprie, se duc la biserică și când se întorc bat din ușă în ușă și ne dau Lumină. În prima zi de Paște am fost în Parcul de Agrement Tei. Îndemn mămicile cu copii să se ducă acolo, e foarte frumos, au roata mare, au carusel, au lucruri foarte frumoase. În plus, prețurile sunt foarte accesibile, față de alte parcuri unde există roată. Copilul până în 5 ani nu plătește, iar tu, ca adult, dai 15 lei, ceea ce mi se pare foarte puțin. În Orășelul Copilului este 40 de lei roata, în Herăstrău e 30 de lei de persoană. Deci cu 30 de lei, în Tei, dai  2 persoane, plus că te închide în cabină, ai aer condiționat, e safe, e ok.

Reporter: Ce i-a adus Iepurașul lui Luca? Dar ție?

Ioana Călugăreanu Tufaru: I-a adus o mașinuță, dar din pacate e defectă. Atât a plâns… am zis că mergem să o schimbăm.

Mie? Nu mi-a adus nimic Iepurașul. La mine nu mai vine Iepurașul de mult.

Ioana Tufaru: „Eu si soțul meu ne-am vaccinat. Suntem bine”

Reporter: Ionuț nu ți-a dat niciun cadou, n-a făcut el pe “Iepurașul”?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Ei, acuma…. Mai face pe Iepurașul în alt fel (râde – n.r.). Dar așa, cadouri, mai slăbuț…

Reporter: Ce ai gătit de Paște?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Este primul an în care am cumpărat ouă gata vopsite din cauza faptului că eu, în Joia Mare, am avut rapelul la Făgăraș. Și a trebuit să plec. Și mă încărcam prea mult să le fac pe toate sâmbătă. Și am zis… n-o fi foc dacă un an cumpăr ouă. Și așa nu făceam foarte multe ouă pentru că nu mâncăm atât de multe, fiind doar noi trei. Și am cumpărat ouă vopsite gata. Să știi că au fost bunuțe. În rest am făcut sarmale, ouă umplute, o friptură la cuptor cu cartofi, ce se face de Paște.

Reporter: Te-ai vaccinat și tu, și soțul tău.

Ioana Călugăreanu Tufaru: Da. Am făcut și rapelul. S-a vaccinat și Ionuț. Suntem foarte bine amândoi, ne-am vaccinat, n-avem niciun fel de problemă.

Uite că tot mă întrebai de Iepuraș. Pentru mine, Iepurașul a venit cu vestea că a scăzut rata de infectare în București și că intră în vigoare redeschiderea restaurantelor și a teatrelor. Mă bucură enorm.

Aoleu, mi-e un dor de teatru… sper ca în weekend să fim la teatru! Vreau să cred că rata a scăzut și datorită faptului că o bună parte dintre noi am înțeles că trebuie să fim responsabili și că nu avem, până la urmă, altă soluție, decât vaccinarea. Asta vreau să cred, că și datorită acestui fapt a scăzut rata și că n-o să ne mai închidă niciodată. Asta a fost cadoul meu de Iepuraș.

Ioana Tufaru, vacanță la mare și la munte alături de soț și copil

Reporter: Apropo de cadou de Paște, domnul Becali v-a făcut cadouri anul acesta?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Ei, anul ăsta de Paște ne-a cam sărit. Pentru că, într-o altă locație pe care dânsul o are în București, unde am stat și noi la începuturi, s-au întâmplat niște lucruri triste și din cauza unor persoane care locuiesc acolo…. Eu cred că a vrut să ne pedepsească și anul ăsta nu am “pupat” nimic. De obicei ne aducea, nu venea el personal, trimitea pe cineva cu carne de Paște, de Crăciun, porc sau miel, anul ăsta nu. Câteodată niște bănuți, câteodată niște alimente, depinde.

Ei, anul ăsta ne-a sărit. Acum o lună a fost un incendiu la cealaltă locație a lui pe care o are în Berceni, unde am stat și noi la începuturi. Din cauza unui om care locuia acolo, ar fi fost sub influența alcoolului, ar fi adormit cu țigara aprinsă și a luat foc atât el, cât și tot căminul. A ars de viu și toată locația de acolo. Și normal că dânsul nu putea să-l ia în brațe să-I pupe și atunci ne-a băgat pe toți în aceeași oală. Și nu am mai pupat nimic. Nu știu dacă așa este, doar bănuiesc, asta e doar părerea mea. Cert este că anul ăsta nu am primit nimic.

Reporter: Ce planuri aveți pentru vara asta? Plecați în vreo vacanță?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Aaa, păi se știe. Eu deja încep să număr zilele, orele, minutele și secundele. Pe 16-17 iunie cel târziu, ne cheamă marea. Se știe. În fiecare vară, în fiecare iunie, mergem la mare, fără nicio discuție. Anul ăsta vrem să împărțim vacanța în două, adică să stăm mai puțin la mare și să mai mergem și la Bușteni 3-4 zile. Eu n-am fost niciodată vara la munte. Va fi o premieră. Mama m-a învățat așa și respectiv bunicii mei, că la munte mergem iarna, iar la mare vara. Și nici la mare n-am fost niciodată iarna, dar nu e timpul pierdut, poate o să ajung. Iar anul ăsta am zis “Dom’ne, vreau să merg să văd și eu muntele vara, că iarna am tot fost și îl știu”. Vreau ceva nou. Am zis că stăm 4-5 zile la mare și mai mergem câteva zile la munte, în funcție de buget.

Foto: CIAO.RO/ Arhiva Ciao.ro

 

 

 

Publicat: 19 May. 2021, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă