Ioana Tufaru a ajuns pe mâna medicilor! “M-am pricopsit cu o nenorocită de…” – Ce a pățit fiica Andei Călugăreanu!

Publicat: 07 Feb. 2020, 22:50 Vedete

Obișnuită să trăiască mai mereu la limita sărăciei, iată că ultimul an a fost, în sfârșit, unul de bun augur și pentru ea. A primit o casă, dar și un job. O problemă de sănătate nu-i dă însă pace să se bucure de lucrurile frumoase care i se întâmplă. 

Nici bine n-a apucat să-și trateze băiețelul răcit, că Ioana Tufaru s-a pricopsit și ea cu un diagnostic cumplit! Fiica Andei Călugăreanu a ajuns, se pare, recent, pe mâna medicilor, după ce abia mai suporta durerile îngrozitoare de ureche. Femeia a primit ca diagnostic otită și i s-a prescris tratament pe care trebuie să-l respecte cu desăvârșire.

Tufaru a făcut otită

Din disperare, probabil, și pentru că efectiv nu mai suporta durerea, Tufaru a postat un mesaj, pe pagina sa de socializare, în care își anunța prietenii virtuali ce a pățit: “M-am pricopsit cu o nenorocită de otită! Nasoală e durerea de urechi!”.

Mulți i-au făcut recomandări, printre ei numărându-se chiar și un medic care i-a oferit sfaturi prețioase Ioanei Tufaru pentru a se vindeca mai rapid.

 Ce este otita?

Otita este o inflamație a urechii, însoțită de dureri puternice la nivelul urechii și, uneori, la nivelul capului sau frunții. Un sindrom al otitei este inflamația urechii medii, care are loc în urma infectării cu microorganisme patogene. Poate fi externă, dacă afectează conductul auditiv, sau medie, dacă infecția se localizează în zona timpanului, conform wikipedia.org.

 

Publicat: 07 Feb. 2020, 22:50 Vedete
Pe aceeași temă