EXCLUSIV | Ioana Tufaru, vacanță la mare + Câți bani are pentru concediu: “Am fost mai atenți la ce și cât cheltuim, stăm cu chirie, avem buget restrâns”

Publicat: 05 iul. 2024, 12:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ioana Tufaru Mardare s-a întors recent dintr-o vacanță la mare, la Eforie Nord, unde a fost cu fiul ei, Luca, și cu soțul Ionut.

Ioana Tufaru Mardare, vacanță la mare, cu familia. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a petrecut câteva zile de vis în stațiunea Eforie Nord, alături de soțul ei, Ionut, și fiul lor, Luca. În acest an însă, aceștia și-au permis doar 4 zile de vacanță la mare din cauza bugetului restrâns.

Ioana Tufaru și familia locuiesc de câteva luni cu chirie, ceea ce înseamnă li s-au mărit cheltuielile lunare. Până de curând, aceștia locuiau într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali, unde nu plăteau nici chirie, nici utilități.

Ioana Tufaru Mardare, 4 zile de vacanță la mare

Pentru cele 4 zile la mare, Ioana Tufaru și soțul ei au cheltuit 1700 lei, suma în care este inclusă și cazarea din Eforie Nord, după cum ne-a declarat în interviul de mai jos.

Ioana, cum a fost vacanța la mare? Ce a fost diferit anul acesta față de anul trecut?

A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum. De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție.

„În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1700 de lei”

Câte zile ați stat și unde anume pe litoral? Câți bani ați cheltuit?

Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1700 de lei.

Ați gătit la cameră, ca în fiecare an? Ați luat lada frigorifică pe plajă cu băuturi reci ca să limitați cheltuielile?

Da, la cazare am gătit ca de obicei. Bine, nu pot spune că am gătit propriu-zis, așa… am fiert niște ouă și niște crenvurști dimineața la mic dejun, la prânz mai făceam câte o supă la plic, seara un cartof prăjit, din astea. Iar pe plajă, da, luam sucuri reci de la cazare ca nu cheltuim mult prea mult.

De obicei stai la soare? Sau te protejezi?

De obicei nu stăm la soare nici eu, nici Ionuț, deoarece problemele de sănătate nu ne permit acest lucru. Stăm sub umbrelă, pe șezlong, mai protejați, așa. Luca stă la soare pe malul mării și se joacă la nisip.

De ce nu s-a dezbrăcat în costum de baie Ioana Tufaru, în vacanța de la mare? „Am avut ceva deasupra, puțin peste fund, care să-mi acopere puțin formele inestetice și să-mi creeze mie un anumit confort”

Te-ai dezbrăcat în costum de baie? Sau ești complexată de kilogramele în plus? Îmi spuneai unii oameni se uită ciudat.

Nu chiar … În costum de baie, dar am avut ceva deasupra, puțin peste fund, care să-mi acopere puțin formele inestetice și să-mi creeze mie un anumit confort. Cât despre lume …. se uite cât poftește, de aceea au ochi să privească cu ei.

Luca e îndrăgostit și el de mare? Sau preferă mai mult muntele?

Luca e mai mult decât îndrăgostit de mare, și mai ales de gazdele noastre. Îi place mult la Eforie Nord… și îi place stea pe malul mării, se joace la nisip și să se joace cu apa. Îi place cum vin valurile spre el și râde cu o poftă… și cu gura până la urechi, semn că se simte foarte bine și că-i place mult.

Ce și-au cumpărat de pe litoral, ca amintire?

V-ați cumpărat suveniruri sau nu obișnuiți faceți asta în vacanțe?

Nu prea cumpărăm suveniruri, ne-am cumpărat însa multe chestii drăguțe pentru noi. De exemplu, lui Luca i-am cumpărat o pălărie frumoasă că i-a plăcut și a vrut-o, lui Ionuț – o curea de pantaloni că i s-a părut lui deosebită și a cumpărat-o. Eu mi-am cumpărat o gentuță și o pereche de papuci foarte frumoși. Astea sunt suvenirurile noastre. Ceva dureze în timp și să ne amintească de acest frumos loc, Eforie Nord.

Cățelul a fost și el cu voi în vacanță sau l-ați lăsat în grija cuiva?

Cățelul am fi vrut să-l luăm cu noi, dar este singura condiție impusă de gazda noastră, nu se primesc animale de companie … Și l-am lăsat în grija unei prietene până ne întoarcem noi.

Foto: Arhivă personală

Publicat: 05 iul. 2024, 12:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×