EXCLUSIV. Cand face sex Ioana Tufaru cu Ionut, sotul ei. Cei doi impart aceeasi camera cu fiul lor

Publicat: 06 Jun. 2019, 16:27 Vedete

Ioana Tufaru a vorbit despre partidele de sex cu Ionut, cel cu care locuieste de cativa ani si cu care are impreuna un baietel. Fiul lor are 4 ani si merge la gradinita.

Ioana Tufaru și Ionuț se iubesc la fel de mult ca în prima zi și fac sex la fel de des, chiar dacă locuiesc în aceeași cameră cu fiul lor de 4 ani. Ioana Tufaru, Ionuț și fiul lor, Luca, locuiesc într-o garsonieră oferită de Gigi Becali, unde au toate condițiile și nici nu-i costă nimic. Cei doi părinți susțin că au spațiu suficient chiar dacă locuiesc într-o singură cameră, căci garsoniera este încăpătoare.

Mai mult, fiica Andei Călugăreanu susține că momentele intime dintre ea și Ionuț sunt la fel de dese că la început, chiar dacă fiul lor doarme cu ei în cameră. Mamă responsabilă și atentă, Tufaru a găsit, se pare, o soluție ca să nu-și neglijeze relația și totodată să-i ofere partenerului la fel de multă afecțiune, sex și iubire.

Ioana Tufaru, ajutor social PE VIATA! Cati bani primeste de nu vrea sa se angajeze, niciodata

Cum arata fiul Ioanei Tufaru. Micutul Luca e bucatica rupta din tatal lui

Ioana Tufaru face sex cand fiul ei doarme

“Locuim într-o cameră, avem garsonieră. Este destul de mare, suntem foarte mulțumiți. Ne este bine așa cum suntem. Momentele romantice dintre noi sunt noaptea. Atunci ne iubim. Când Luca doarme. El are pătuțul lui. Adoarme la noi în pat și după aceea noi îl mutăm în pătuțul lui și ne vedem și noi de momentele noastre intime, ca fiecare. Aceste momente nu pot să lipsească”, a declarat Ioana Tufaru pentru Ciao.ro.

Ioana Tufaru, fericită că i-a fost primit fiul la grădiniță: “Are 4 ani și încă are pampers” – VIDEO Exclusiv

Ionuț ne-a mărturisit că Ioana chiar îi este o parteneră perfectă, căci în afară de afecțiunea și iubirea pe care i le oferă, aceasta este e gospodină desăvârșită și o mamă grijulie. “De Luca are foarte mare grijă, este o mamă responsabilă. Dar și de mine are grijă. Acasă e curat, lucrurile sunt la locul lor, spală și face o mâncare extraordinară. Nu vedeți că m-am îngrășat? Nevasta gătește bine. Face sarmale bune, gulaș, plus multe preparate delicioase”, ne-a spus Ionuț, in exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Ioana Tufaru a reusit sa slabeasca 75 de kilograme. Este extrem de mandra de aceasta reusita

Publicat: 06 Jun. 2019, 16:27 Vedete
Pe aceeași temă