Dana Săvuică, răvășitoare la 52 de ani, în costum de baie! Imagini din vacanța romantică alături de noul ei iubit

Publicat: 12 iul. 2022, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dana Săvuică tocmai ce a avut o vacanță fierbinte în Grecia – Creta. De la mama ei a moștenit o gena bună și cele mai frumoase picioare! Multe modele și adolescente chiar și-ar dori să arate ca Dana Săvuică la 52 de ani. Pozele cu vedeta în costum de baie vorbesc de la sine și pentru că știe că are sex appeal, Săvuică îl arată din plin!

Și cum până acum s-a plimbat mai mult singură, fiind o împătimită a vacanțelor exotice, dând curs invitațiilor la călătorii, iată că în vacanța din Grecia vedeta a ales să meargă însoțită cu iubitul ei, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Răzvan Stanciu, tatăl fiicei sale.

Cine este noul ei iubit

Tot Răzvan îl cheamă și pe actualul iubit al Danei Săvuică. Doar numele de familie diferă. Răzvan Enescu, despre care diva anilor ’80 a spus într-un interviu că se cunosc de pe băncile facultății, adică de mai bine de 30 de ani. Sora vedetei, care i-a însoțit în vacanța din Grecia, a postat pozele cu Săvuică și iubitul dar și cu partenerul ei de viață. Pentru că de această dată a fost o vacanță în patru!

Cei doi se potrivesc de minune și, având în vedere faptul că Dana Săvuică zâmbea frumos la poze, înseamnă că au o relație adevărată din care nu lipsește nimic. De altfel, Dana Săvuică este încântată de relația pe care o are cu iubitul ei pe care se pare că îl cunoaște de pe băncile facultății, de mai bine de 30 de ani!

Săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum, în Creta, plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el. Că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer. Sau cum se zice acum, content creator, digital creator… E foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul„, a spus vedeta, despre iubitul său înaintea plecării în Grecia, într-un interviu pentru Click!.

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze!

Fostul model a povestit pentru CIAO.RO cum a ajuns la spital, ce i-a spus medicul neurochirurg care a a operat-o, cum și-a făcut curaj să accepte faptul că nu mai poate întârzia deloc intervenția chirurgicală. Dar și cum a trecut cu bine peste această cumpăna din viața ei!

Eu am o spondiloză lombară de mult timp. Dar nu am resimțit-o până mai acum câteva luni de zile. Când am început să am dureri de spate mai mari. Și care nu prea mă mai lăsau, chiar dacă luăm medicamente, după care am început să am dureri în piciorul  drept, după care unele persoane mi-au recomandat să fac fizioterapie că o să se ducă, că o să fie bine. Am început să fac fizioterapie, m-am dus și am făcut curenți galvanici, câmp magnetic, laser, terapie Tecar, elongatii, o grămadă de chestii

Dana Săvuică: ”Aveam o hernie de disc foarte urâtă”

Deci practic mi s-a mărit coloana. Trăgeau de coloana ca să se deschidă vertebrele. Și atunci hernia de disc, pentru că asta aveam eu, vezi Doamne, o să se ducă înapoi. Gelul acela o să se ducă înapoi în vertebre. Deci nu. Eu aveam o hernie de disc foarte urâtă care mi-a prins nervul sciatic. Tocmai de aceea aveam dureri în piciorul drept. Și deși eu am dus-o mult pe medicamente și pe dureri, au început să fie insuportabile. Până acum câteva zile când am inchilozat de tot și am rămas…efectiv m-am prăbușit în casă! Și nu am mai putut să mă ridic, nu am mai putut să mă mișc.

A venit Salvarea, m-au dus la spital și m-au mobilizat puțin și pe urmă am ajuns, în sfârșit, unde trebuia să ajung de la început, la un neurochirurg foarte bun care mi-a fost recomandat, domnul doctor Marius Catană care e  unul dintre cei mai buni neurochirurgi din țară și operează la un spital privat din Piața Victoriei. El mi-a zis că am o hernie foarte  urâtă, se vedea din RMN chestia asta, după care mi-a făcut niște teste, mi-a controlat piciorul drept și mi-a spus: “Uite, piciorul drept tremură, nu mai poți să te susții, nu mai poate să susțină greutatea ta și e clar că mai are puțin și paralizează, deci dacă nu te  operăm repede, in regim de urgență, s-ar putea să  nu mai am ce să fac!

Și atunci am luat hotărârea, deși nu aveam deloc curajul acesta, să mă operez. Decât să am dureri atroce și să stau în suferință, să îmi fac și mai mult rău coloanei mele, mi-am luat inima în dinți, m-am internat și mi-am făcut operația care a durat vreo două ore”, a povestit Dana Săvuică pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 12 iul. 2022, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă