Alin Oprea a surprins-o pe Medana cu o vacanță romantică: “Dacă nu îți plimbi tu nevasta, ți-o plimbă alții”

Publicat: 26 aug. 2022, 21:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alin Oprea nu își mai încape în piele de fericire!

Și-a dus iubita în vacanță, pe viitoarea lui soție, Medana, care a fost sclipitoare și și-a arătat corpul și bustul generos în toată splendoarea! Cum a fost la Venezia, ce adoră artistul la iubita lui voluptoasă și când au stabilit nunta? Toate detaliile sunt proaspete și exclusive, doar pentru CIAO.RO!

 Alin, cum a fost în vacanță la Venezia? A fost practic o surpriză din partea ta?

Am avut parte de momente frumoase, încărcate cu emoție, împlinire și bucurie. Destinația aleasă a fost o idee foarte bună a Medanei iar eu merg pe mâna ei când vine vorba despre concedii. Un concediu neplanificat și refuzat de mine în prima etapă, mai ales că în luna Mai avusesem deja un concediu iar luna August este una foarte aglomerată pentru mine.

După câteva ore m-am răzgândit și mi-am reactualizat programul astfel încât i-am făcut Medanei o surpriză de proporții când nu se aștepta. Am sunat-o și i-am spus să caute bilete de avion și destinația dorită. Norocul ei a fost faptul că timp de 10 zile nu o văzusem, așa că fiindu-mi foarte dor de ea am cedat mult mai ușor. Plus că am înțeles din trecutul meu că dacă nu îți “plimbi tu nevasta, ți-o plimbă alții.” Acum glumesc, evident, mai ales că în Medana am încredere totală.

Ați fost împreună acolo pentru prima oară? Cum v-a surprins orașul, cu ce v-ați răsfățat?

Da! Am fost în Veneția pentru prima oară împreună. Deși amândoi mai fusesem în Veneția separat, acum ni s-a părut altfel, fiind împreună. Mult mai frumoasă, mult mai romantică. Am mers și cu gondola, la shopping, la plajă, la muzee și biserici. Au fost foarte frumoase zilele petrecute în Italia.
Medana a ales două hoteluri superbe, în apropiere unul de celălat, cu acces direct pe plajă și foarte frumos amenajate și decorate iar gastronomia a fost excepțională.

Medana arată super tare și în costum de baie! Ce spui despre iubita ta? Arată de îți taie respirația! Cum e, ce te atrage la ea?

Totul mă atrage la ea. De la felul cum gândește, la felul cum arată și cum se comportă. Ce mai pot să spun despre ea? Decât că e femeia din visele mele la care am visat dintotdeuna și de care sunt foarte mândru. Iubesc totul la ea.

Urmează nunta? Când ați stabilit-o?

Da! Urmează și nunta. Noi avem deja o dată pe care ne-o dorim, dar încă ne abținem de la declarații până nu este stabilit concret cu lux de amănunte totul.

 

Publicat: 26 aug. 2022, 21:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă