Ernest a fost atacat. Ce a patit vedeta Kanal D in timpul filmarilor

Publicat: 11 Jul. 2019, 14:27 Vedete

Fostul concurent Big Brother prezinta doua emisiuni la Kanal D. Este vorba de „Ochii din umbra” si „In cautarea adevarului”.

Ernest a fost atacat in timpul filmarilor pentru una din emisiunile sale. Acesta a marturisit prin ce a trecut. Dupa ce a aparut la Big Brother, Ernest si-a facut loc in showbizul romanesc. A devenit prezentator tv al unor emisiuni bazate pe tradare si scandal.

Vedeta Kanal D a marturisit ca a avut probleme la munca. In timp ce era pe teren cu echipa de filmare, Ernest a fost atacat. In plus, i se intampla destul de frecvent sa primeasca mesaje de amenintare.

Ernest a fost atacat la filmari

„Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute, iar unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală, le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ. Cu toate acestea, pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ.

În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă pentru că, în general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte „scăpări” şi intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile. Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, „omul” nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu „apăsări””, a marturisit Ernest, pentru click.ro.

Ernest petrece putin timp cu familia

„Timpul liber este un „lux” şi atunci când îl deţin, încerc pe cât posibil să mă odihnesc, să fiu „de familie”, mai ales să petrec timp cu fiul meu (Alex, 5 ani – n.r.) care are nevoie de toată energia mea. Şi în restul puţinului timp liber pe care îl am trebuie să mă „îngrijesc” şi eu, mă refer aici la a merge la sală, la frizer și la cumpărături.

Din păcate nu-mi rămâne foarte mult timp pentru familie, programul filmărilor fiind unul foarte încărcat şi pe această cale mulţumesc familiei mele pentru că mă susţine, că îmi e alături în ceea ce fac și că îmi înţelege profesia”, a mai adaugat Ernest Takacs.

Ernest bea apa vie impotriva cancerului

Prezentatorul Kanal D a marturisit, in urma cu aproape 3 ani, ca el si familia sa consuma apa vie. Sotia lui a descoperit un aparat care produce o apa alcalina, foarte pura. Aceasta are rol de a preveni cancerul si intinereste organismul.

„Aparatul respectiv iti poate regla PH-ul! Apa aceasta are o altfel de energie!”, a spus Ernest.

Publicat: 11 Jul. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă