Botezatu desfiinteaza rochia de mireasa a lui Brigitte! ”Prima ținută a fost ușor împopoțonată, iar tiara demodată” VIDEO

Publicat: 11 iul. 2019, 12:21 Autor: D. C. Vedete

Juratul de la "Bravo ai Stil" nu prea a stitut ce verdict sa-i dea lui Brigitte dar intr-un mod destul de subtil a fost foarte aspru cu ea.

Botezatu desfiinteaza rochia de mireasa a lui Brigitte! Designerul roman n-a fost deloc impresionat de „nunta anului” si chiar a criticat-o pe Brigitte pentru una dintre tinutele alese in ziua evenimentului. Weekendul trecut, Brigitte si Florin Pastrama au avut petrecerea de nunta si toata lumea s-a bucurat pentru ei, insa evenimentul a fost presarat cu momente penibile.

De la manelele in curtea mirelui, la fluturii pe fata miresei, dansurile tiganesti ale lui Brigitte si furtul miresei cu mascatii, acum se pare ca si rochia de mireasa a avut cateva probleme, dupa parerea specialistilor. Catalin Botezatu a fost invitat la un live pe Facebook de Cornelia Ionescu unde a analizat atent rochiile de mireasa ale lui Brigitte si n-a fost deloc impresionat.

Botezatu desfiinteaza rochia de mireasa a lui Brigitte

”Prima rochie, din punctul meu de vedere, nu a fost o alegere prea fericită. A fost ușor împopoțonată, de la tiara aceea, care este un model vechi, aș putea spune chiar depășit, până la ținuta în sine. Însă, știți cum este, orice mireasă se visează într-un anume fel”, a spus Bote.

Atacurile subtile ale lui Bote au continuat: ”Este una cu un decolteu normal. Nu a rupt gură târgului din punct de vedere al designului! Să nu se înțeleagă că sunt invidios, am îmbrăcat-o de multe ori pe Brigitte, și pe sora ei, dar, acum, a fost ceva prea simplu! Este posibil să fi purtat semnătura unui creator din străinătate sau chiar român, dar modelul nu a impresionat deloc. În plus, tiara aleasă a fost mult prea mare, de modă veche, culmea asortată cu corsetul! Ce să spun, era prea mult, prea castelană în partea de sus față de cea de jos! Nepotrivit”, a comentat Bote.

”Brigitte este o femeie frumoasă, are un corp superb, deși nu mai este o tânără de 20 de ani, ci o persoană de 41 de ani. Este însă extrem de îngrijită și atentă cu ea. Rochia a doua a fost mai glam, una în care poți să te miști mai bine, să te simți comodă, este mai pe stilul ei. Este strălucitoare, o caracterizează. Pentru cunoscători, a fost o vestimentație statuară, tipul de rochie care a consacrat-o! Să recunoaștem, a avut și pe ce să o pună, fiindcă, așa cum spuneam, are un corp perfect! O bilă neagră aici pentru accesoriul acela pe cap, nu se potrivește. În rest, nimic de comentat”, a conchis Cătălin Botezatu pe Facebook-ul wowbiz.ro.

Publicat: 11 iul. 2019, 12:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă