Cine este iubitul Cristinei Ich! Cei doi indragostiti s-au sarutat cu patima intr-un club

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:20 Vedete

Cristina Ich nu-si mai poate tine iubitul secret, fiindca cei doi au fost surprinsi intr-un club de fite de capitala sarutandu-se.

Cristina Ich si Alexandru Piturca formeaza un cuplu iar oricat de mult au vrut sa tina secret, Cancan a reusit sa-i suprinda pe cei doi distrandu-se mai bine ca niciodata, parand extrem de indragostiti.

Ultima relatie a lui Alexandru Piturca a avut-o cu fosta prezentatoare de stiri sportive, Iulia Parlea, dar se pare ca flacara iubirii s-a stins pentru cei doi, probabil dupa repetatele certuri, iar Cristina Ich este noua cucerire a fostbalistului.

Cancan i-a surprins pe indragostiti la LOFT, un club select din capitala, unde cei doi s-au simtit de milioane, au dansat si s-au sarutat in vazul tuturor. Cei doi erau inconjurati de prieteni dar asta nu i-a oprit ca sa-si manifeste sentimentele.

Cine este iubitul Cristinei Ich

Cine este iubitul Cristinei Ich!

Potrivit aceleiasi surse, cei doi au plecat din club sambata dimineata, in jurul orei 5:30, tinandu-se de mana, parand extrem de fericiti, dupa care s-au urcat in masina frumoasei brunete.

Cristina Ich, cunoscuta ca Angelina Jolie de Romania, este una dintre cele mai frumoase femei din tara, care frange inimile barbatilor. Pe numele sau real Cristina Micu, a aparut in atentia presei dupa ce a filcat cateva clipuri amuzante alaturi de Matei Dima (Bromania).

Iubitul Cristinei Ich este un norocos pentru ca frumoasa bruneta seamana izbitor cu Angelina Jolie, avand ochii migdalati si buzele voluminoase. Iar totul este 100% natural, nefiind nevoie sa apele la bisturiu sau estetician. Frumusetea a mostenit-o de la mama sa, cele doua semanand ca doua picaturi de apa.

Sursa poze: Cancan

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă