Cristina ICH a ajuns la psiholog! ”Ce aveți, doamnă? Sunteți nebună?”

Publicat: 28 Jan. 2020, 18:05 Vedete

Vedeta a mărturisit că la scurt timp după ce a născut a ajuns față în față cu un psiholog, experiență care i s-a părut ridicolă, din cauza întrebărilor la care a fost supusă. 

Cristina Ich a povestit, într-un video publicat pe Instagram, că după naștere a fost consultată de doi psihologi, însă în cazul celui de-al doilea și-a pierdut răbdarea și a avut nevoie chiar de intervenția mamei sale pentru a scăpa din acea situație.

Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok. S-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo „hai să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi” şi mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?„, a spus Cristina Ich.

Mama Cristinei Ich nu a vrut să audă explicațiile psiholoagei și a încercat să o facă pe femeie să iasă din salon, pentru ca bloggerița să poată să se odihnească.

Când a auzit-o mama, când a intrat în cameră şi aia era „Imaginează-ţi că eşti pe un câmp şi mergi aşa uşor„, vă daţi seama că mamei i s-a părut super ciudat, mama nefiind obişnuită cu aşa ceva. Şi a început să spună „Ieşi doamnă afară! A fost psihologul la fiica mea, ce-i mai faci şi tu? Nu are nevoie!” Bine, şi a fost destul de dură mama la chestia asta că na.”, a mai spus Cristina Ich.

Publicat: 28 Jan. 2020, 18:05 Vedete
Pe aceeași temă