Un nou membru-surpriza la ‘Bravo, ai stil!’ Ce bruneta celebra va face parte din juriu

Publicat: 04 ian. 2019, 15:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Sezonul cinci al show-ului 'Bravo, ai stil!'' a revenit pe micile ecrane, la Kanal D, cu noi surprize. 10 concurente se lupta pentru titlul de 'Cea mai stilata femeie din Romania'.

De saptamana viitoare, celor trei jurati, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, li se alatura o a patra persoana.

In fiecare saptamana, un invitat special va face parte din echipa de la Kanal D. Christina Ich intra in juriu ‘Bravo, ai stil!’, dupa Pepe. Ea s-a mai aflat la masa juriului, intr-una dintre Galele sezonului 3.

Un nou membru-surpriza la 'Bravo, ai stil!' Christina Ich va face parte din juriu
Un nou membru-surpriza la ‘Bravo, ai stil!’ Christina Ich va face parte din juriu

Un nou membru-surpriza la ‘Bravo, ai stil!’

Christina Ich este fotomodel si vlogger de succes. Bruneta sexy este supranumita Angelina Jolie de Romania, datorita asemanarii izbitoare cu celebra actrita de la Hollywood.

Gala ‘Bravo, ai stil!’ va fi in fiecare joi. Emisiunea nu va mai fi difuzata in weekend.

Din nefericire pentru unii fani, la masa juratilor nu mai este intoarce Iulia Albu. Juratii vor fi Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu. Nu se stie nici daca Razvan Ciobanu va mai aparea pe post de invitat special. Emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ va fi prezentata, in continuare, de Ilinca Vandici.

Publicat: 04 ian. 2019, 15:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă