‘Bravo, ai stil!’ revine la Kanal D. Supriza maxima pentru fani: Iulia Albu nu mai e jurat

Publicat: 11 dec. 2018, 15:31 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti bune si proaste pentru fanii emisiunii de fashion de la postul turc, Kanal D.

‘Bravo, ai stil!’ revine la Kanal D cu sezonul 5. Prima editie va avea loc pe 31 decembrie, in seara de Revelion, de la ora 20.00. Este singura data anuntata de postul tv pentru emisiune. Pana in prezent, nu se cunosc zilele si orele exacte ale difuzarii Bravi, ai stil!.

Din nefericire pentru unii fani, la masa juratilor nu se va intoarce Iulia Albu. Juratii vor fi Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu. Nu se stie nici daca Razvan Ciobanu va mai aparea pe post de invitat special. Emisiunea Bravo, ai stil! va fi prezentata, in continuare, de Ilinca Vandici.

Continuarea pe pagina 2:

‘Bravo, ai stil!’ revine la Kanal D de Revelion

'Bravo, ai stil!' revine la Kanal D. Supriza maxima pentru fani Iulia Albu nu mai e jurat„Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra.

Ma bucur ca Bravo, ai stil! a devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului Bravo, ai stil!!

'Bravo, ai stil!' revine la Kanal D. Supriza maxima pentru fani Iulia Albu nu mai e juratIncepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100. 000 de lei si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania! Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare”, a marturisit Ilinca Vandici, conform paginademedia.ro.

Schimbari la Bravo, ai stil!

'Bravo, ai stil!' revine la Kanal D. Supriza maxima pentru fani Iulia Albu nu mai e juratNoul sezon vine cu schimbari din partea producatorilor. Orice ținută poate fi schimbată, iar concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio. În plus, Cristina Mihaela, fostă concurentă a show-ului, va apărea din nou în emisiune.

Publicat: 11 dec. 2018, 15:31 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă