Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena: „Mare pacat, mare greseala!”

Publicat: 11 Dec. 2018, 14:11 News 3

Grigore Lese si-a iesit din minti si a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş), şi a refuzat să mai cânte.

Acum, Nicolae Voiculet a facut prima declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena. Artistul s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Isteriile pe care le-a făcut pe scenă au ajuns deja virale în mediul online.

După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Grigore Lese. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro.

Grigore Lese, scandal pe scena VIDEO

„Opriti! La revedere domnilor! Imi pare foarte rau! A intrat doamna, asta este…la revedere! Gata, gata! Indisciplina. Puteti sa injurati si sa scrieti unde vreti, nu ma intereseaza. Eu am spus ceva. La revedere. Nicu imi pare foarte rau, dar nu ne jucam. Poate sa vina mama aici, poate sa vina oricine si Hristos, eu am pus o conditie, punct. Cand am plecat de la Bucuresti am spus, vreau un concert „Un secol de dor”, vreau la monument sa fie mai scurt si punct.

Cum adica sa cant pentru dumneavoastra daca dumneavoastra nu-mi asigurati conditii de a canta? Dumneavoastra credeti ca ma trag de sireturi asa cu cine vreti? Luati o pauza, ma duc eu sa mananc si acuma hotarasc io cand dau concertul, nu cand vreti dumneavoastra, pai sa ne respectam”, au fost replicile extrem de dure pe care Grigore Lese le-a aruncat publicului direct de pe scena.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Dec. 2018, 14:11 News 3
Pe aceeași temă