Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena: „Mare pacat, mare greseala!”

Publicat: 11 dec. 2018, 14:11 Autor: Ioana Cioflan News 3

Grigore Lese si-a iesit din minti si a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş), şi a refuzat să mai cânte.

Acum, Nicolae Voiculet a facut prima declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena. Artistul s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Isteriile pe care le-a făcut pe scenă au ajuns deja virale în mediul online.

După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Grigore Lese. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro.

Grigore Lese, scandal pe scena VIDEO

„Opriti! La revedere domnilor! Imi pare foarte rau! A intrat doamna, asta este…la revedere! Gata, gata! Indisciplina. Puteti sa injurati si sa scrieti unde vreti, nu ma intereseaza. Eu am spus ceva. La revedere. Nicu imi pare foarte rau, dar nu ne jucam. Poate sa vina mama aici, poate sa vina oricine si Hristos, eu am pus o conditie, punct. Cand am plecat de la Bucuresti am spus, vreau un concert „Un secol de dor”, vreau la monument sa fie mai scurt si punct.

Cum adica sa cant pentru dumneavoastra daca dumneavoastra nu-mi asigurati conditii de a canta? Dumneavoastra credeti ca ma trag de sireturi asa cu cine vreti? Luati o pauza, ma duc eu sa mananc si acuma hotarasc io cand dau concertul, nu cand vreti dumneavoastra, pai sa ne respectam”, au fost replicile extrem de dure pe care Grigore Lese le-a aruncat publicului direct de pe scena.

Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese

Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena„Mare păcat, mare greșeală! Eu îl credeam altfel, dar acum am înțeles de ce a făcut si videoclipul împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, pentru că dacă la el vine Hristos,… nu îl îndupleca din ce are în plan. Ce părere aveți de insulta lui Grigore Lese, un artist în slujba publicului, care în Postul Crăciunului, la el acasă, în numele artei își desconsideră publicul, mama și pe Hristos?’, a scris Nicolae Voiculeț pe contul de socializare.

Cine este Nicolae Voiculet

Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scenaNicolae Voiculet este unul din demnii aparatori si continuatori ai valorilor autentice, care isi are originea in simtirea neamului romanesc. A urcat pe scena inca de la varsta de cinci ani si a cantat alaturi de orchestre mari ale vremii. A continuat prin a participa la cele mai prestigioase festivaluri de creatie, obtinand de fiecare data locul intai, atat pentru maniera interpretarii vocale, cat si pentru cea dirijorale.

Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scenaMuzician de exceptie, Nicolae isi perfectioneaza permanent tehnica, cauta sa se dezvolte muzical, abordand diferite genuri muzicale, de la folclor, muzica clasica, muzica sacra, jazz, muzica contemporana si muzica pop.

Nicolae Voiculet, indiferent de genul muzical pe care il performeaza si de publicul caruia i se adreseaza, ramane acelasi om de valoare si muzician complex (dirjor, compozitor si interpret), complet nobil, a carui unica dorinta si motivatie este vindecarea oamenilor prin sunet.

Publicat: 11 dec. 2018, 14:11 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă
×