Doua calugarite au devalizat 500.000 de dolari si i-au spart la pacanele in cazinouri! Cum a fost posibil asa ceva si cum vor fi pedepsite!

Publicat: 11 dec. 2018, 12:26 Autor: D. C. Life
Doua calugarite au devalizat 500.000 de dolari si i-au spart la pacanele in cazinouri! Cum a fost posibil asa ceva si cum vor fi pedepsite!

Chiar si dupa frauda asta uriasa nu vor face nicio zi de puscarie si nici nu vor trebui sa plateasca banii din propriul buzunar.

Doua calugarite au devalizat 500.000 de dolari si i-au spart la pacanele in cazinouri! Două călugărițe de la o școală catolică din California au recunoscut că au făcut deturnat 500.000 de dolari, bani pe care i-au cheltuit la jocuri de noroc, în Las Vegas, scrie BBC News.

La prima vedere banii proveneau din donatii si taxele de scolarizare pentru elevii care invatau la scoala Saint James, din orașul Torrance, lângă Los Angeles. Calugaritele Mary Kreuper și Lana Chang au cheltuit tot banii pe jocuri de noroc in cazinouri din Los Angeles fara ca nimeni sa stie de dependenta lor de jocuri de noroc. Strategia lor de a fura banii a fost foarte bine pusa la punct astfel incat nu le-a descoperit nimeni mai bine de 10 ani. Ele sustrageau constant sume mici pe care ulterior mergeau si le pierdeau in cazinourile din Las Vegas.

Kreuper a fost directoarea școlii timp de 29 de ani, în timp ce Chang a lucrat ca profesoară timp de 20 de ani. Cele două au furat banii în 10 ani, hotărâte să îi folosească pentru a călători și a-și încerca norocul la cazinouri. Planul lor initial a fost sa joace o parte din bani si sa castige la cazino iar diferenta sa le ramana lor, doar ca asa cum se intampla in general in cazul acestor obsestii in general banii se pierd, nu se castiga la cazino. Cele doua femei preferau sa joace foarte mult la poker dar si „slot-machines”, celebrele pacanele, care este deja stiut ca pot provoca un grad foarte ridicat de dependenta.

Doua calugarite au devalizat 500.000 de dolari si i-au spart la pacanele in cazinouri!

Cele două și-au exprimat „regretul profund” pentru ce au făcut. Deși poliția a fost sesizată în legătură cu acest caz, cele două călugărițe nu vor fi judecate, întrucât plângerile împotriva lor au fost retrase. Arhidieceza din Los Angeles a declarat că frauda a fost descoperită la un audit de rutină. Călugărițele au reușit să ascundă, timp de 10 ani, furtul prin depunerea cecurilor care acopereau taxele elevilor și cecurile cu donații într-un cont separat.

Publicat: 11 dec. 2018, 12:26 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×