Cum arata fiul lui Bebe Cotimanis! Are 18 ani si era rocker dar s-a tuns! Nu seamana deloc cu tatal lui!

Publicat: 11 Dec. 2018, 11:38 Vedete

Pe tatal lui il cunoaste o tara intreaga dar pe el sigur nu l-ai vazut niciodata pana acum

Cum arata fiul lui Bebe Cotimanis! Are 18 ani si era rocker dar s-a tuns! Bebe Cotimanis si Florina Marcuta au impreuna un fiu de 18 ani care nu a aparut aproape deloc in spatiul public si foarte putina lume il cunoaste.

Actorul in varsta de 63 de ani are o tumultoasa poveste de viata mai ales in ultima perioada cand si-a parasit sotia pentru amanta. Cu fosta sotie, make-up artista Florina Marcuta acesta are impreuna un fiu, pe Matei in varsta de 18 ani care nu seamana deloc cu tatal lui. Tânărul, care a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale, Florina Mărcuța, a optat pentru o frizură modernă, cu păr scurt, dar și-a păstrat barba. Iar la statura lui, noul look îi dă un aer de actor de film. Matei este un barbat bine si impunator exact ca tatal lui de la care a mostenit statura si mai ales inaltimea pentru ca in prezent Matei are peste 1.90 cm.

Inca un aspect foarte important despre Matei, fiul lui Bebe Cotimanis este faptul ca baiatul isi doreste sa devina actor. Desi este inca la liceu si-a propus sa dea la actorie imediat ce termina liceul. Tatal lui s-a oferit sa-l pregateasca si sa-l invete lucrurile de baza ale acestei meserii.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Dec. 2018, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă