James Bond sufera de alcoolism cronic. Cum s-a ajuns la asta

Publicat: 11 dec. 2018, 11:04 Autor: Simona News 3

Filmele cu James Bond sunt printre cele mai cunoscute din lume, 24 la numar, la fel si celebrele replici. Insa un lucru ingrijoreaza medicii neozeelandezi.

Astfel, echipa de medici a dezvaluit ca James Bond, din pacate, sufera de alcoolism cronic, de aceea ar trebui sa primeasca urgent ajutor specializat, conform The Telegraph.

Se pare ca in toate ceel 24 de filme, cantitatea de alcool cumulata a fost de 109 bauturi, adica 4.5 pentru fiecare film, ceea ce este foarte mult.

„Există dovezi puternice şi consistente că James Bond suferă de alcoolism cronic, fiind la nivelul «sever» al spectrului acestei tulburări”, aflam din studiul cercetatorilor de la Universitatea din Otago.

James Bond sufera de alcoolism cronic

James Bond sufera de alcoolism cronic

 

Insa in 2008, in „Quantum of Solance” a depasit limita, consumand peste 24 de unitati de alcool, riscand sa-si piarda viata. De aceea comportamentul lui este unul nesigur, mai ales ca face muulte activitati avand alcool in sistem.

Aparent, James Bond s-ar incadra in 6 sau 9 criterii ce caracterizeaza alcoolismul, sau tulburare severa, conform Mediafax.

„Conducerea MI6 trebuie să redefinească îndatoririle lui Bond pentru a-i reduce nivelul de stres”, au spus cercetatorii. Asteptam sa vedem cum vor decurge lucrurile in noul film, ce va fi lansat pe 8 noiembrie 2019.

Publicat: 11 dec. 2018, 11:04 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă